Robert Opublikowano 28 Czerwca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2007 Ulubieniec światowej prasy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 mirat Opublikowano 28 Czerwca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2007 Ładna rybka szkoda, że łowca nic o niej nie napisał. A może to janie czytałem . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Robert Opublikowano 28 Czerwca 2007 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2007 Sebek jest teraz dostępny za walutę obcą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 mirat Opublikowano 28 Czerwca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2007 OK rozumiem a może wiesz coś więcej o tej rybce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 lukomat Opublikowano 28 Czerwca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2007 @mirat, jak dobrze pamietam, to @rognis chyba czapnal tego szczupala u zachodnich sasiadow, a ten z okoniem to chyba przewodnik. Dobrze mowie?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 admin Opublikowano 28 Czerwca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2007 Sebek to ten 50 cm, przy ktorym Robert opanowal do perfekcji opcje PS'a Free Tranform? oczywiscie to moj zart z cyklu loza szydercow.Gratuluje zarowno lowcy, modelce jak i autorowi tekstu. A mozesz Robert dac dalsze strony. Jestem ciekawy jak wyszla calosc - moze byc na priv'a. Ten szczupak jest polski nie niemiecki - przeciez luko to widac po twarzy Pozdrawiamremek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Robert Opublikowano 28 Czerwca 2007 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2007 Niestety tyle mam. Ta gazeta pod względem łechtania próżności autorów jest do dupy. Do dziś mam jeden ich numer który mi kupiłeś. Ale ja się tak łatwo nie poddam i teraz jak coś będą chcieli to muszą najpierw przysłać zaległe numery. Z tego co widzę to fotki wyszły super. Jest też moje foto na okładce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 rognis_oko Opublikowano 28 Czerwca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2007 @Robert, gratuluję artykułu.Bardzo mi miło, że umieściłeś to zdjęcie w twoim tekście.Dziękuję.Teraz jestem światowym wędkarzem. A tutaj zdjęcie szczupaka w pełnej krasie. Dla tych, którzy nie wiedzieli...Szczupły miał 112 cm i złowiłem go na 23 cm gumę, dozbrojoną w dwie kotwice. To zdjęcie było także w majowych Wiadomościach Wędkarskich z tego roku, w artykule o zbrojeniu dużych przynęt gumowych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Robert Opublikowano 28 Czerwca 2007 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2007 Tekst napisałem w ramach zawiłych zależności, w oparciu (głównie) o relacje Remka. Tak więc jestem autorem pół gębą Sebek i Remek dorzucili swoje zdjęcia które przygotowałem do druku i tak to w ramach współpracy urodził się ten artykuł. Mam nadzieje, że to nie ostatnia gazeta go drukuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 @slider@ Opublikowano 28 Czerwca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2007 @rognis pikny szczupak Australijczycy maja Rexa Hunta a my mamy Rognisa oko tylko jeszcze brakuje programów wędkarskich <_< Pozdrawiam Slider Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 lukomat Opublikowano 28 Czerwca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2007 Ten szczupak jest polski nie niemiecki - przeciez luko to widac po twarzy Pozdrawiamremek A to przepraszam, za pomylke. Ale kolezka z okoniem to chyba nie nasz co? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 admin Opublikowano 28 Czerwca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2007 Ten szczupak jest polski nie niemiecki - przeciez luko to widac po twarzy Pozdrawiamremek A to przepraszam, za pomylke. Ale kolezka z okoniem to chyba nie nasz co? Po twarzy widac, ze masz racje Lukomat PozdrawiamRemek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 admin Opublikowano 28 Czerwca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2007 okladka prima sort. Robert, niezly kawal urzadziles Czechom - jak lowic ryby w morzu PozdrawiamRemek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Robert Opublikowano 28 Czerwca 2007 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2007 My musimy dymać za granię na ryby, to oni też. Łączy nas tylko ten sam problem – mięsiarz z Polski rodem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Maciejowaty Opublikowano 28 Czerwca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2007 Ładnie,ładnie Gratuluję i @Robertowi i Sebkowi! Szczupak wygląda na 120cm i pięknie wypasiony jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Yeah Opublikowano 28 Czerwca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2007 @Robert,To zdjęcie było także w majowych Wiadomościach Wędkarskich z tego roku, w artykule o zbrojeniu dużych przynęt gumowych. właśnie wiedziałem, że gdzieś widziałem to zdjęcie gratuluje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 joker Opublikowano 28 Czerwca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2007 Zdjęcie z okładki super Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Porter Opublikowano 28 Czerwca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2007 Seba gratuluję-piękny okaz i chyba wiem gdzie złowiony,myślę że dobrze się domyślam... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 hasior Opublikowano 28 Czerwca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2007 no to bedzie trzaba autograf złapac od Rognisa na spotkaniu boleniowym japońce mają Ito,angole Willsona ,austarlijczycy Rexa a my Sebastiana Kalkowskiego vel Rognisa_oko - tak trzymać hasior -szary moczykij Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 TERMOS Opublikowano 29 Czerwca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2007 Gratuluje Sebek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 mifek Opublikowano 29 Czerwca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2007 Szczupak ładny... pieknie ubarwiony... o pięknie rognisa wypowiadał się nie będę... szkoda tylko że horyzont taki charkterystyczny... - nawet po przerobkach... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Kuba Opublikowano 29 Czerwca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2007 Prawda? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Robert Opublikowano 30 Czerwca 2007 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2007 I tu wychodzi wyższość zdjęć na tle meblościanki A tak serio to u mnie są osadniki które maja bardzo podobny „charakterystyczny” horyzont Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 mifek Opublikowano 30 Czerwca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2007 tak czy siak - zianteresowani temat i choc nieco znajacy zbiornik wiedza co gdzie i jak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 KOMANCZ Opublikowano 30 Czerwca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2007 Nie lubie sięchwalić ..... ale też jestem dewizowym przewodnikiem. Ubiegłej soboty moi klienci złapali 107cm szczupaka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Robert Opublikowano 30 Czerwca 2007 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2007 To u Was takie zimno, że trzeba w uszatkach chodzić? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
Robert
Ulubieniec światowej prasy
Top użytkownicy dla tego pytania
17
6
5
5
Popularne dni
3 Lip
25
28 Cze