Skocz do zawartości
  • 0

Światowa kariera Rognisa_oko

Robert

Pytanie

• Odpowiedzi 58
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy dla tego pytania

Top użytkownicy dla tego pytania

Opublikowane grafiki

Rekomendowane odpowiedzi

• 0

Sebek to ten 50 cm, przy ktorym Robert opanowal do perfekcji opcje PS'a Free Tranform? :lol: oczywiscie to moj zart z cyklu loza szydercow.

Gratuluje zarowno lowcy, modelce jak i autorowi tekstu. A mozesz Robert dac dalsze strony. Jestem ciekawy jak wyszla calosc - moze byc na priv'a.

Ten szczupak jest polski nie niemiecki - przeciez luko to widac po twarzy :D

Pozdrawiam

remek

• 0

Niestety tyle mam. Ta gazeta pod względem łechtania próżności autorów jest do dupy. Do dziś mam jeden ich numer który mi kupiłeś. Ale ja się tak łatwo nie poddam i teraz jak coś będą chcieli to muszą najpierw przysłać zaległe numery. Z tego co widzę to fotki wyszły super. Jest też moje foto na okładce :D

post-158-1348913502,106_thumb.jpg

• 0

@Robert,

gratuluję artykułu.

Bardzo mi miło, że umieściłeś to zdjęcie w twoim tekście.

Dziękuję.

Teraz jestem światowym wędkarzem. :mellow:

A tutaj zdjęcie szczupaka w pełnej krasie. Dla tych, którzy nie wiedzieli...

Szczupły miał 112 cm i złowiłem go na 23 cm gumę, dozbrojoną w dwie kotwice.

To zdjęcie było także w majowych Wiadomościach Wędkarskich z tego roku, w artykule o zbrojeniu dużych przynęt gumowych.

post-12-1348913502,258_thumb.jpg

• 0

Tekst napisałem w ramach zawiłych zależności, w oparciu (głównie) o relacje Remka. Tak więc jestem autorem pół gębą :D Sebek i Remek dorzucili swoje zdjęcia które przygotowałem do druku i tak to w ramach współpracy urodził się ten artykuł. Mam nadzieje, że to nie ostatnia gazeta go drukuje :D