Robert Opublikowano 28 Czerwca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2007 Ulubieniec światowej prasy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Robert Opublikowano 3 Lipca 2007 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2007 Skoro „sieci stały , stoją i stać będą”, to po co edukować? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Gumofilc Opublikowano 3 Lipca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2007 Skoro siaty stoja to znaczy, ze nie jest z tym lowiskiem za dobrze.bo nie moze byc....wszedzie gdzie widzialem aktywnych rybakow bylo podobnie...Gdyby to byl 1 kwietnia to by sie wszystko zgadzalo... Mysle, ze zainteresowani DOMYSLA sie, co chcialem przez to powiedziec? Gumo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Robert Opublikowano 3 Lipca 2007 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2007 No, no. Ja już tam nie pojadę. Mam bliżej miejsca gdzie pozrywam sobie przynęty. Mój imiennik ma głowę. A ja już myślałem, że chce przebić Matkę Teresę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 pitt Opublikowano 3 Lipca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2007 Skoro „sieci stały , stoją i stać będą”, to po co edukować? skoro nie ma po co edukowac? to po co lamentowac? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Robert Opublikowano 3 Lipca 2007 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2007 A ma coś sens po takim oświadczeniu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 pitt Opublikowano 3 Lipca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2007 @robertbyc moze nie ma, uwazam jednak, ze nie powinnismy sie poddawac, bo jak sie poddamy to mozna cala wode spuscic, dno wylac betonem i zrobic z tego skatepark, co tez nie ma wiekszego sensua robert odwala kawal prekursorskiej roboty i chwala mu za to!ale to bedzie znowu dyskusja na nastepne 20 stron Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Robert Opublikowano 3 Lipca 2007 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2007 Robert na pewno jest super facetem i chce jak najlepiej, ale stwierdzenie, że sieci będą, zawala z nóg. Sieci ma nie być! Nie chce rozpoczynać tu debaty politycznej, ale po raz pierwszy jest szansa na to, że ktoś zabierze się i za kłusownictwo i ogólny stosunek obywateli do prawa. Od nas w dużej mierze zależy to czy prostowanie Polski się uda czy nie. Jak będziemy się godzić ze złodziejstwem, to szans są nikłe. Najsurowsze prawo będzie martwe jeśli będzie ogólna obojętność wobec patologii. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 rognis_oko Opublikowano 3 Lipca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2007 Koledzy, ponieważ post dotyczy mojej osoby, a zeszliście na zupełnie inny temat, nie związany z tytułem tego wątku, postanowiłem zamknąć ten post. Jest mi przykro, że nie potrafiliście uszanować tematu tego wątku... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
Robert
Ulubieniec światowej prasy
Top użytkownicy dla tego pytania
17
6
5
5
Popularne dni
3 Lip
25
28 Cze