carpio0 Opublikowano 15 Grudnia 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2024 Witam koledzy jak w tytule szukam blanku lub gotowej wędki w travelu 3 albo 4 składy tylko pod sandacza musi być bardzo elektryczna i czuła długość metr 1.98 2.13 bardzo proszę jakieś polecenia i z góry dziękuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
carpio0 Opublikowano 15 Grudnia 2024 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2024 Ćw 5-28-30 przynęty+ główka zapomniałem dodac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qowax001 Opublikowano 15 Grudnia 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2024 Z NFC masz chyba najbogatsza ofertę na ziemi , jest sporo HM bardzo czułych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
carpio0 Opublikowano 15 Grudnia 2024 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2024 Super może jakiś konkret model tyle to ja wiem że NFC robi tylko konkretnie jaki model żebym go kupił ja się na tym nie znam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
carpio0 Opublikowano 16 Grudnia 2024 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2024 Bardzo dziękuję natomiast ja potrzebuję konkretu z kodem blanku i kogoś kto ni machał w ciemno nie kupuje już z katalogu potrzebuję poradę kogoś kto ma do czynienia z bramkami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi