pablo208 Opublikowano 15 Grudnia 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2024 Hej. Pytanko .... ktoś coś na ten temat ? Bezpieczny "CI" to sklep ? Słowacja ? Mają Yamagi w dobrych pieniądzach i niby wysyłka za free .. Pozdrawiam Paweł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tiur Opublikowano 15 Grudnia 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2024 Myślałem, że Słowacja gdzieś blisko to zawsze można podskoczyć. Ale to raczej Słowenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pablo208 Opublikowano 15 Grudnia 2024 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2024 No może ,ale to nie ważne - ciekawy jestem czy to bezpieczny sklep do robienia zakupów ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
selk Opublikowano 15 Grudnia 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2024 Jeśli możesz zapłacic PayPal to bezpieczny o tyle że jak nie dostaniesz towaru to bez problemu odzyskasz kase Wysłane z mojego CPH2609 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jano Opublikowano 15 Grudnia 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2024 ...lub kartą -> charge back Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
selk Opublikowano 16 Grudnia 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2024 (edytowane) ...lub kartą -> charge backkarta ..chargebackjedyny bankl który faktycznie walczył o moje pieniadze i je odzyskał w kowid to był Citybak - tam kolesie odzyskali mi skase za samolot i zrobili to szybko i było widac ze sie starająMbank i PKO lipaMillenium tez nie zachwyciłto wszystko kasa którą płacili za loty ludzie ode mnie z pracy - pisma wysyłaliśmy identyczne Edytowane 16 Grudnia 2024 przez selk 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jano Opublikowano 16 Grudnia 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2024 tak, masz rację, dużo zależy od banku (ludzi)tylko raz korzystałem akurat w mBanku, na szczęście dla mnie zakończyło się pozytywnie choć trochę to trwało 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
s.synowiec-83 Opublikowano 19 Grudnia 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2024 Zamawiałem u nich 2 wedki morskie.Wszystko OK, na bazie tych doświadczeń mogę polecić. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi