Headlnsky Opublikowano 18 Grudnia 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2024 Witam wybieram się na ferie do Szaflar. Był tam może ktoś lub jest ktoś z tamtej okolicy? Poszukuję jakiś łowisk lub rzek do połapania na spining, mogą być komercje. Jak to rozwiązać w przypadku wód PZW, ponieważ to inny okręg? Dziękuję z góry za wszystkie odpowiedzi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Banjo Opublikowano 18 Grudnia 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2024 Poczytaj proszę o E-zezwoleniach. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Misiek1 Opublikowano 18 Grudnia 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2024 Mówimy o Szaflarach koło Zakopanego ? O tej porze roku do 1 stycznia to wolno chyba na spinning z brzegu na Czorsztynie ew. na duże głowacicowe przynęty na Dunajcu. Sprawdź ale z tego co kojarzę to cały Biały Dunajec to tylko sztuczna mucha. Nie wiem czy komercje teraz nie pozamykane i otwarcie na wiosnę ( ale ktoś mnie mówił ,ze na lód tam jeździ więc może i otwarte -ja nie korzystam). Ale jak komercje to Frydman/Dębno . 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Headlnsky Opublikowano 18 Grudnia 2024 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2024 Mówimy o Szaflarach koło Zakopanego ? O tej porze roku do 1 stycznia to wolno chyba na spinning z brzegu na Czorsztynie ew. na duże głowacicowe przynęty na Dunajcu. Sprawdź ale z tego co kojarzę to cały Biały Dunajec to tylko sztuczna mucha. Nie wiem czy komercje teraz nie pozamykane i otwarcie na wiosnę ( ale ktoś mnie mówił ,ze na lód tam jeździ więc może i otwarte -ja nie korzystam). Ale jak komercje to Frydman/Dębno Tak mowa o tych koło Zakopanego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi