koziol1006 Opublikowano 21 Grudnia 2024 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2024 Coś tam było…[emoji12] Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Darek_W Opublikowano 22 Grudnia 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2024 Te zakończenia dolnika zajebiście zrobione, taka dbałość o detale! Robisz to sam czy to coś gotowego? 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
koziol1006 Opublikowano 22 Grudnia 2024 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2024 Sam, kapsle zalewane żywicą . Fajnie że się podoba . Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
koziol1006 Opublikowano 23 Grudnia 2024 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2024 Warsztat bardzo dobrze opanowany,a jakby dodać jeszcze trochę artyzmu, to byłoby nieprzeciętnie Pstrągi - mam taką niezmiernie płonną nadzieję - dopiero od pierwszych wiosennych owadów ?Jeżeli jakiś klient ma pomysł na „trochę artyzmu” to zawsze staram się sprostać zadaniu a wiadomo , że projekty oryginalne dają najwięcej frajdy . U mnie pstrągi startują z początkiem roku i tylko do 1 maja ponieważ potem startuje sezon zawodniczy i nie bardzo mam czas robić wędki i wobki . Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
koziol1006 Opublikowano 31 Grudnia 2024 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2024 (edytowane) Blaas pod pstrąga 8’0” wzmocniony o jedno oczko do 7lbKomponenty: -uchwyt alien 16 od seaguide z rurka karbonowa-korek klasa extra-przelotki seaguide LS titanium-blank SLF806-2N Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Edytowane 31 Grudnia 2024 przez koziol1006 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Friko Opublikowano 31 Grudnia 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2024 Mam pytanie o opis na blanku - to naklejka / kalkomania czy od ręki tak machnąłeś ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guzu Opublikowano 31 Grudnia 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2024 Blaas F Nano Spinning na blanku muchowym od mekamila [emoji6] Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Kapsel z tym zatopionym owadem - NO PRZEKOZAK ! I pisze to calkiem na serio.Jesli bylaby mozliwosc zamowienia takiego elementu do samodzielnego montazu na wedce - to ja bym chetnie sie zapisal i zamowil . Slowa uznaniaPozdrawiam serdecznie 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
koziol1006 Opublikowano 31 Grudnia 2024 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2024 Mam pytanie o opis na blanku - to naklejka / kalkomania czy od ręki tak machnąłeś ?Podpis własnoręczny Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
koziol1006 Opublikowano 13 Stycznia Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia Całkowicie przebudowany i odchudzony z grubej warstwy lakieru St. Croix Wild River 9’0”MLF-2 dostał nowe życie . -przelotki seaguide LS w czarnej ramce-uchwyt Fuji DPS z insertem , drewno stabilizowane-rękojeść mix korka river green i klasycznego w klasie extra -omotka fishawk , wstawka metalik prowrap limonka Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk 14 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
koziol1006 Opublikowano 26 Stycznia Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia Batson Pod sandacza na lekko w klasycznym czarno - srebrnym dress code [emoji6] Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
markir Opublikowano 26 Stycznia Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia Jaka to przelotka? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
koziol1006 Opublikowano 27 Stycznia Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia Jaka to przelotka?Seaguide LS Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
koziol1006 Opublikowano 3 Lutego Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lutego Mhx -s781 Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zorroo85 Opublikowano 3 Lutego Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lutego Udał się ten MHX 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
koziol1006 Opublikowano 12 Lutego Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lutego Drugi z „zielonych braci „ znany i lubiany S842-2Komponenty:Seaguide LS titanium blankKorek kaktus [emoji266] 2 i 4 Wstawki z korkogumyUchwyt ATC Apex G2-17 przycięty Insert karbonowy green Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
koziol1006 Opublikowano 19 Lutego Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lutego Dwa kijki od rodbuilding republic fiberglass czyli jak sama nazwa wskazuje ,szklaczki o akcji extra fast [emoji846]. Fabrycznie w 3 składach , 193 cm przedłużone o 10 cm . Kije ubrane zostały w tytanowe seaguidy oraz klasyczne rękojeści z korka kaktus [emoji266] oraz green z wstawkami z korkogumy. Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk 14 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlawekNikt Opublikowano 20 Lutego Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lutego Miałeś może coś z lexi w podobnych gramaturach i mógłbyś porównać te blanki ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
koziol1006 Opublikowano 20 Lutego Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lutego Lexi mialem w reku tylko SX8214 ale to całkiem inny blank oczywiście tez fajny . Do 7 lub 9 lb trzeba by patrzeć. Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zetika16 Opublikowano 20 Lutego Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lutego Jakie gramatury obsłuży taki trawel ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
koziol1006 Opublikowano 20 Lutego Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lutego Kij w #5 ,ma sporo mięsa w dolniku dopiero będę testował w niedzielę . Typowo kleniowo-pstragowe podejście . Jestem zaskoczony co do czułości blanku pod twardymi przynętami . Startuje od 1,5-2g góra nie sprawdzany jeszcze . U mnie będzie miał zastosowanie do max 7g myślę spokojnie tym rzuci i poprowadzi. Dokładniej mogę odpowiedzieć w przyszłym tygodniu Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zetika16 Opublikowano 20 Lutego Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lutego Kurcze może i ja sobie taki sprawię ... z rodhouse brałeś czy masz gdzieś bliżej żródełko? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
koziol1006 Opublikowano 20 Lutego Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lutego Brałem w Rodhouse Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
koziol1006 Opublikowano 6 Marca Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Marca Dwie blizniaczo ubrane wędki pod szczupaka na łódkę . Batson oraz Graphite expert . Przelotki seaguide resztę każdy pewnie zna . Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Friko Opublikowano 6 Marca Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Marca Nie pojawiają się u nas często te Expert Graphite, możesz coś wiecej napisać o tych blankach albo chociaż o tym konkretnie modelu ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
koziol1006 Opublikowano 7 Marca Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Marca Oczywiście mogę napisać chociaż sam tylko go trochę „obrzucałem” .Blank to model EG66M-2 opisany przez producenta 6’6”(198 cm) 10-60g power-medium , akcja-fast. Waga samego blanku 60g . Fajny kolor coca- cola ,miejscami przebija się carbonowy oplot. Co do samego zakończenia oplotu producent mógł bardziej się postarać i w tych miejscach dałem omotke. Kij miał wyjść jako Szczupakowa budżetówka używana sporadycznie na łódce przy zawodniczym łowieniu. W założeniu ma obsługiwać jerki 10-12 cm , o wadze 40-60g.Blank uzbrojony w set stalowych seaguide od 25 na krótkim stożku , tunel na 6. Sama wędka wyszła naprawdę bardzo dobrze wyważona oraz dosyć lekka biorąc pod uwagę , że komponenty użyte do budowy nie byłe najlżejsze . Świetnie ładuje wspomniane przynęty, nie jest to sztywna „pała” kiedy chcemy nadać przynęcie ruch z nadgarstka szczyt pięknie oddaje i pracuje gdzieś na wysokości 4-5 przelotki. Samo ugięcie , bez przesztywnien na składach ,wzrasta wprost proporcjonalnie aż pod sam dolnik . Jestem naprawdę zadowolony. [emoji3] Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi