Bartek12! Opublikowano 19 Grudnia 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2024 Witam poszukuję wiązki do zegarów Honda - 2019 rok lub zegarów z wiązką. Czy ktoś może pomóc ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Tresor Opublikowano 19 Grudnia 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2024 (edytowane) Spytaj na Facebooku na Forum motorowodnym lub tu https://www.facebook.com/groups/2265127773789681 co chwile ktoś sprzedaje. Ja Kupowałem Obrotomierz do 45 oraz zegar trymu do 60 na wtrysku. Edytowane 19 Grudnia 2024 przez Tresor Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 psulek Opublikowano 22 Grudnia 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2024 A silnik masz na rumpel czy manetkę? Wysłane z mojego motorola edge 40 pro przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Bartek12! Opublikowano 24 Grudnia 2024 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2024 Na manetkę pewnie powiesz żebym spiął z ploterem biorę taka możliwość ale szukam póki co zegarów z wiązką Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Pietruk Opublikowano 24 Grudnia 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2024 Zegary mają swoją zaletę że nie trzeba ich uruchamiać, działają od razu. Ilość danych z echa jednak jest większa. Dwa, ekonomicznie też wejdzie na korzyść plotera. W przypadku Hondy sieć NMEA2000 + kabelek do podpięcia silnika. Mnie wtedy wyszło coś koło 300 zł z OLX. Tak to u mnie wygląda na Garminie https://jerkbait.pl/topic/123929-urządzenia-nmea2000-dla-wędkarza/?p=2748792.Na Solix jest podobnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 psulek Opublikowano 24 Grudnia 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2024 Ale zegary wyglądają fajniej w konsoli . Ja mam wpięte echo i też jestem zadowolony. Nawet dosyć dokładnie zlicza ile paliwa mi zostało. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
Bartek12!
Witam poszukuję wiązki do zegarów Honda - 2019 rok lub zegarów z wiązką. Czy ktoś może pomóc ?
5 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi