szczuply_maciek Opublikowano 22 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2012 Poszło :-) Bardzo fajne te obrazki i dodatkowo trzeb uważnie czytać czy dolnik czy szczyt :-) pozdro Maciek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grunwald1980 Opublikowano 22 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2012 No z checia bym wypelnil ale nie mam pojecia :/ a wypelianie dla samego zakreslenia odp to chyba zle wplynie na koncowa ocene ankiety.Ale fajna sprawa dla tych co sie znaja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysiek_W Opublikowano 22 Grudnia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2012 Nie będzie prawidłowych i złych odpowiedzi . Będą tylko wyniki w formie obrazkowej. Jednocześnie zachęcam niezdecydowanych do udziału. Jest 78 ankietowanych. Do setki niewiele brakuje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skalek-77 Opublikowano 25 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2012 Ja też wypełniłem.Próbowałem się nawet zastanawiać nad podanymi sytuacjami.Ciekawe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nyny Opublikowano 25 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2012 Choc koneserem i entuzjasta rodbuildingu jestem wielkim to raczej nie dane mi bedzie zbroic badyli;)Ale ankiete wypelnilem coby nie bylo;) pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
samwieszkto Opublikowano 26 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2012 Zrobione. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maynard Opublikowano 29 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2012 Raz się zastanowiłem, a potem to już o tyle intuicyjnie, że konsekwentnie Bardzo jestem ciekaw, jak powino być i jakie wnioski płyną z ankiety. PozdrawiamGrzesiek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysiek_W Opublikowano 29 Grudnia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2012 Wniosków raczej nie będzie. Nie wiem jak powinno być . Wyniki w przeciągu tygodnia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysiek_W Opublikowano 2 Lutego 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2013 (edytowane) Publikuję wyniki. Dopiero teraz, ale potrzebowałem kilku godzin w spokoju i dopiero dziś miałem możliwość pozbierać i posegregować dane. Ankietę zrobiłem dla siebie, z ciekawości, a wszystkim ankietowanym forumowiczom dziękuję za udział. Kilka słów komentarza. W ankiecie należało wskazać położenie przelotek względem blanku . Były 4 przekroje i różne sytuacje. Podział na dolnik i szczytówkę był po to aby sprawdzić czy dla ankietowanego ma to znaczenie. Podział na casting i spinning podobnie. Chodziło głównie o to, aby nie okazało się, że wyniki są przypadkowe. Wypadło nieźle. Podział na użytkowników, którzy interesują się RB i składają sobie kije oraz na tych, którzy tego nie robią,był po to aby sprawdzić jak bardzo się różnią ich odpowiedzi. Wyniki są na 3ech planszach. Ogółem- bez podziału,Grupa A- osoby interesujące się tematyką RB i deklarujące montowanie kijów, Grupa B- osoby nie składające kijów. Ogółem, w ankiecie wzięło udział 97 forumowiczów, grupa A-45 osób, grupa B-52 osób. Jeszcze raz dziękuję, za udział. Edit: Jeszcze o jednym zapomniałem. Przekroje. Były 2 które mają 2 osie symetrii i 2 które mają jedną oś. Jeśli chodzi o symulację efektu kręgosłupa i miejsca spoczynku. W 2-osiowych są dwa punkty spoczynku w jednoosiowych też, ale jeden jest silniejszy. Punkty spoczynku, czyli miejsca gdzie wskaźniki wytrzymałości na zginanie są najmniejsze. Edytowane 2 Lutego 2013 przez Krzysiek_W Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi