Skocz do zawartości

Ankieta/zabawa

Krzysiek_W

Rekomendowane odpowiedzi

• 1 miesiąc temu...

Publikuję wyniki. Dopiero teraz, ale potrzebowałem kilku godzin w spokoju i dopiero dziś miałem możliwość pozbierać i posegregować dane.

Ankietę zrobiłem dla siebie, z ciekawości, a wszystkim ankietowanym forumowiczom dziękuję za udział.

Kilka słów komentarza.

W ankiecie należało wskazać położenie przelotek względem  blanku . Były 4 przekroje i różne sytuacje. Podział na dolnik i szczytówkę był po to aby sprawdzić czy dla ankietowanego ma to znaczenie. Podział na casting i spinning podobnie. Chodziło głównie o to, aby nie okazało się, że wyniki są przypadkowe. Wypadło nieźle.  Podział na użytkowników, którzy interesują się RB i składają sobie kije oraz na tych, którzy tego nie robią,był po to aby sprawdzić jak bardzo się różnią ich odpowiedzi. Wyniki są na 3ech planszach. Ogółem- bez podziału,

Grupa A- osoby interesujące się tematyką RB i deklarujące montowanie kijów, Grupa B- osoby nie składające kijów. Ogółem, w ankiecie wzięło udział 97 forumowiczów, grupa A-45 osób, grupa B-52 osób.

post-48201-0-58274400-1359823550_thumb.jpg

post-48201-0-26126500-1359823560_thumb.jpg

post-48201-0-93184900-1359823572_thumb.jpg

Jeszcze raz dziękuję, za udział.  :)

Edit:

Jeszcze o jednym zapomniałem. Przekroje.

Były 2 które mają 2 osie symetrii i 2 które mają jedną oś. Jeśli chodzi o symulację efektu kręgosłupa i miejsca spoczynku. W 2-osiowych są dwa punkty spoczynku w jednoosiowych też, ale jeden jest silniejszy.  Punkty spoczynku, czyli miejsca gdzie wskaźniki wytrzymałości na zginanie są najmniejsze. 

post-48201-0-40405500-1359825808_thumb.jpg

Edytowane przez Krzysiek_W