Rhyacophila Opublikowano 10 Lipca Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lipca Wakacyjne pstrągi między kajakami???? 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rhyacophila Opublikowano 10 Lipca Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lipca Wakacyjne pstrągi łowiono między kajakami????Nie potwory ale cieszą.Pozdrawiam łowców. 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateusz95s Opublikowano 23 Lipca Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lipca Wyjście na bardzo płytką, szybką wodę, godzina 21.45, duża zółta jętka, nie mogłem rozłożyć podbieraka bo zauważyłem że coś tam w środku jest, ale ze złożoną sztycą dałem radę . 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
greenlife Opublikowano 23 Lipca Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lipca Szybka runda przed zachodem słońca, małe wychodziły do suchej muchy. Większy wolał 7,5cm woblera 13 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr Gołąb Opublikowano 11 Sierpnia Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia Samczyk z bardzo płytkiego napływu, zgarnął z impetem sporego jiga . 28 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateusz95s Opublikowano 25 Sierpnia Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia (edytowane) 2 krótkie wypady, po długiej przerwie na spinning, haszcze, obrotóweczka, tego mi brakowało . 2 ryby po 50 cm, jedna mniejsza taka 43/44. Wszystkie na obrotówki od kolegi Esox1972, polecam. Sezon zaraz się kończy, ale teraz jest dobra pora na grubą rybę. Wszystkie pstrągi w świetnej kondycji. Im zimniejszy ranek tym pstrągi lepiej biorą .Pozdrowienia. Edytowane 25 Sierpnia przez Mateusz95s 27 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr Gołąb Opublikowano 26 Sierpnia Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia Pstrągowe ostatki 2025 . 25 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartosz311287 Opublikowano 28 Sierpnia Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia Na osłodę kończącego się sezonu, który mnie ominął. Wysłane z mojego M2101K6G przy użyciu Tapatalka 27 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi