... jak jeden dzień. W sierpniu 2025 jerkbaitowi stuknie 20 lat. Kawał czasu, kawał historii. Moja osobista refleksja: dzięki temu miejscu poznałem wielu wspaniałych ludzi, którzy przenieśli mnie na inny poziom w wędkarstwie i zmienili moje życie - bardzo za to im wszystkim dziękuję. Przez te dwadzieścia lat jerkbait zmieniał się razem z Polską, zmieniał się razem z wędkarzami i razem z wędkarstwem a wydaje mi się nieskromnie, że w kilku obszarach był również prekursorem niektórych zmian. Cieszę się, że forum wciąż żyje pomimo fejsbuków i jutubów, pozostając dla wędkarzy unikalną bazą bazą wiedzy i niezależnej opinii - bez kupowanch lajków, podbijanych zasięgów, bez nachalnego marketingu i algorytmów.
Zamierzamy symbolicznie uczcić było nie było okrągłą rocznicę. Przede wszystkim spotykając się w realu - pierwsza okazja będzie już 5 kwietnia na również jubileuszowej (dziesiątej) wyprzedaży garażowej jerkbaita w Warszawie. W połowie roku chcielibyśmy również zorganizować zlot nad wodą - szczegóły propozycji podam bliżej terminu. W przygotowaniu są także bardziej hmm... "materialne" pamiątki z okazji 20-lecia ale dopóki nie są skończone to więcej nie piszę
Ponieważ forum zawsze tworzą ludzie przeszperałem zasoby w poszukiwaniu fotografii Forumowiczów którzy byli tu i współtworzyli to miejsce - a niektórzy pomimo upływu czasu wciąż tu jeszcze są Może ktoś odnajdzie siebie lub kolegę którejś fotografii ! Zachęcam wszystkich do tego żeby uzupełniali ten wątek zdjęciami i swoimi historiami związanymi z jerkbaitem
Pytanie
Friko
... jak jeden dzień. W sierpniu 2025 jerkbaitowi stuknie 20 lat. Kawał czasu, kawał historii. Moja osobista refleksja: dzięki temu miejscu poznałem wielu wspaniałych ludzi, którzy przenieśli mnie na inny poziom w wędkarstwie i zmienili moje życie - bardzo za to im wszystkim dziękuję. Przez te dwadzieścia lat jerkbait zmieniał się razem z Polską, zmieniał się razem z wędkarzami i razem z wędkarstwem a wydaje mi się nieskromnie, że w kilku obszarach był również prekursorem niektórych zmian. Cieszę się, że forum wciąż żyje pomimo fejsbuków i jutubów, pozostając dla wędkarzy unikalną bazą bazą wiedzy i niezależnej opinii - bez kupowanch lajków, podbijanych zasięgów, bez nachalnego marketingu i algorytmów.
Zamierzamy symbolicznie uczcić było nie było okrągłą rocznicę. Przede wszystkim spotykając się w realu - pierwsza okazja będzie już 5 kwietnia na również jubileuszowej (dziesiątej) wyprzedaży garażowej jerkbaita w Warszawie. W połowie roku chcielibyśmy również zorganizować zlot nad wodą - szczegóły propozycji podam bliżej terminu. W przygotowaniu są także bardziej hmm... "materialne" pamiątki z okazji 20-lecia ale dopóki nie są skończone to więcej nie piszę
Ponieważ forum zawsze tworzą ludzie przeszperałem zasoby w poszukiwaniu fotografii Forumowiczów którzy byli tu i współtworzyli to miejsce - a niektórzy pomimo upływu czasu wciąż tu jeszcze są
Może ktoś odnajdzie siebie lub kolegę którejś fotografii ! Zachęcam wszystkich do tego żeby uzupełniali ten wątek zdjęciami i swoimi historiami związanymi z jerkbaitem 
Top użytkownicy dla tego pytania
19
5
3
3
Popularne dni
10 Kwi
7
30 Mar
4
15 Sty
4
20 Mar
4
Top użytkownicy dla tego pytania
Friko 19 odpowiedzi
doktorek 5 odpowiedzi
popper 3 odpowiedzi
BOB1 3 odpowiedzi
Popularne dni
10 Kwi 2025
7 odpowiedzi
30 Mar 2025
4 odpowiedzi
15 Sty 2025
4 odpowiedzi
20 Mar 2025
4 odpowiedzi
Popularne posty
Friko
... jak jeden dzień. W sierpniu 2025 jerkbaitowi stuknie 20 lat. Kawał czasu, kawał historii. Moja osobista refleksja: dzięki temu miejscu poznałem wielu wspaniałych ludzi, którzy przenieśli mnie na
malinabar
Odkryłem dla siebie to miejsce już 13 lat temu , nieco wcześniej zaglądając tylko . Traktuję Forum jako coś stałego i oczywistego , element towarzyszący mi na co dzień . Od wizyty tutaj zaczynam i koń
Maciej W.
Najpierw techniczna uwaga. Może z regulaminowej graciarni przenieść ten zacny wątek do "ogólnych". Należy mu się bardziej eksponowane miejsce. Co do fejsbuków i jutubów to nie szukał bym nawet porówna
Opublikowane grafiki
67 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi