pafek Opublikowano 30 Czerwca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2007 Witam,chciałbym prosić o informację na temat wędkowania w okolicach Suwałk. Wybieram się tam na praktykę zawodową, i żeby się nie nudzić za bradzo po godzinach postanowiłem zabrać ze sobą spining. Interesują mnie : pstrąg - najszybciej to Czarna Hańcza, ale czy w górę od Suwałk występuje kropek ? szczupak/okoń z brzegu - słyszałem że jest fajne jeziorko koło Sobolewa Wszelkie inf na temat mile widziane na PW jak i na forum Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Porter Opublikowano 30 Czerwca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2007 wysłałem coś na prv Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
joker Opublikowano 1 Lipca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2007 Czarna Hańcza powyżej Suwałk, polecam. Byłem tylko raz, dwie godziny, tak przypadkiem z muchówką Latało trochę jętki <_< Co się będę rozpisywał, wystarczyło by pokochać tą rzekę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pafek Opublikowano 1 Lipca 2007 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2007 Dzięki wszystkim za odpowiedzi Jeżeli mi się uda wogóle powędkować to wybiorę odc od Suwałk w górę.Podobno nawet w centrum Suwałk łowi się kropki. Joker masz jeszcze jakieś fotki ? Ps. Jest ktoś z Suwałk na forum ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
joker Opublikowano 1 Lipca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2007 Krajobraz wokół rzeki. Wspaniałe klimaty. - E tam panie wspaniałe, takie normalne.Jak skwitował to, miejscowy chłopak, który właśnie wracał z ze świeżym mlekiem, z pasących się opodal krów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
joker Opublikowano 1 Lipca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2007 Typowy kropek. Większe też są Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi