Lokityrem Opublikowano 10 Stycznia Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia Nie będę się bawić w politykę i moją sympatię, a raczej jej brak. Jako ciekawostkę, rekordzista ze Wschodu,, o jakim mi wiadomo, łowił na Wiśle na 8 wędek. 1736566063_173649320820250110-1.pdf Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dd300 Opublikowano 11 Stycznia Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia W punkcie 7. Brakuje co najmniej dwóch zer...Słaba ta kara. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
popper Opublikowano 11 Stycznia Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia Czy dobrze policzyłem? Łącznie ok. 3000zł? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slawek_2348 Opublikowano 11 Stycznia Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia Mało, ale gdyby wszyscy dostawali choć tyle..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miramar69 Opublikowano 11 Stycznia Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia Na wstępie chciałbym powiedzieć , że nie mam zamiaru zostać obrońcą jegomościa ani ostatnio nie pałam miłością do UA oraz z punktu widzenia NASZEGO tj. wędkarzy / PZW jest to kłusownictwo niezaprzeczalnie ... !!!... ale tak naprawdę do kłusownika to mu jeszcze duuuużoooo brakuje ...... a właśnie takie same NISKIE !!! wyroki zapadają w sprawie prawdziwych kłusoli , którzy już hurtowo wyjaławiają nasze wody w setkach kilogramów ... ....i to mnie właśnie najbardziej irytuje w tym wszystkim .... 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi