TadekSiekiera Opublikowano 10 Stycznia Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia Cześć, jakiego bata polecacie na głównie leszcze i płocie, ale aby karp nie był mu straszny . W grę wchodzą jedynie 6 metrowe baty i najlepiej firmy TRABUCCO. Wędka będzie używana do zawodów wędkarskich gdzie głównie nastawiam się na dużą ilość płoci i leszczy. Najlepiej byłoby gdyby było to jakościowo podobne do TRABUCCO Xelion, ponieważ miałem ten kij wcześniej i super mi się sprawował. Proszę pilnie o pomoc bo bat był taty a na zawodach pękł mi przez mój głupi błąd . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
witeg Opublikowano 11 Stycznia Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia No troszkę jakbyś na forum BMW pytał o ateki do Patrola. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Flexx Opublikowano 11 Stycznia Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia Zapewne dlatego zapytał w Cafe a nie innym dziale. Rozstrzał tematów jest tu taki, że pytanie o wędkę spławikową w ogóle nie przeszkadza, zwłaszcza że to pytanie na temat dotyczący wędkarstwa. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mario Opublikowano 11 Stycznia Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia Najpierw zapytał na 'Ogólnym'... Ja przenioslem tutaj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Z.Milewski Opublikowano 11 Stycznia Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia Może czasami i tu trafić się ktoś, kto zna odpowiedź na to pytanie . 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
witeg Opublikowano 11 Stycznia Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia Właśnie o to chodzi w podanym przeze mnie porównaniu - może się trafić ktoś znający odpowiedź, ale raczej nie jest to najlepsze miejsce do jej szukania.A samo pytanie trąci trolem. W styczniu komuś zależy na szybkiej odpowiedzi, bo bat pękł na zawodach.... może i mamy ocieplenie klimatu, ale chyba raczej noworoczne zawody spławikowe nie są chyba jeszcze zbyt popularne? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artek Opublikowano 11 Stycznia Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia Troll jak byk. Pyta się jakiego byśmy polecili bata,........ale najlepiej Trabucco. Gościu pewnie jeszcze z Sylwestra nie wrócił. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Z.Milewski Opublikowano 11 Stycznia Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia Właśnie o to chodzi w podanym przeze mnie porównaniu - może się trafić ktoś znający odpowiedź, ale raczej nie jest to najlepsze miejsce do jej szukania.A samo pytanie trąci trolem. W styczniu komuś zależy na szybkiej odpowiedzi, bo bat pękł na zawodach.... może i mamy ocieplenie klimatu, ale chyba raczej noworoczne zawody spławikowe nie są chyba jeszcze zbyt popularne? Akurat narodziła nam się nowa tradycja , zawodów mamy niemało obecnie. Ale tu raczej pachnie jakąś reklamą, słabo skrywaną. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Darek_W Opublikowano 12 Stycznia Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia Cześć, jakiego bata polecacie na głównie leszcze i płocie, ale aby karp nie był mu straszny . W grę wchodzą jedynie 6 metrowe baty i najlepiej firmy TRABUCCO. Wędka będzie używana do zawodów wędkarskich gdzie głównie nastawiam się na dużą ilość płoci i leszczy. Najlepiej byłoby gdyby było to jakościowo podobne do TRABUCCO Xelion, ponieważ miałem ten kij wcześniej i super mi się sprawował. Proszę pilnie o pomoc bo bat był taty a na zawodach pękł mi przez mój głupi błąd .Słuchaj, według mnie tylko Trabucco Teleskop Bat Energhia XR Master-T 6,00 m - najdroższy jaki znalazłem, no to musi być dobry! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Warciany Opublikowano 13 Stycznia Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia No troszkę jakbyś na forum BMW pytał o ateki do Patrola. Tą odpowiedzią udowodniłeś, że niektórzy spinningiści są w ewolucji niżej od karpiarzy a nawet sumiarzy grunciarzy;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
witeg Opublikowano 13 Stycznia Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia Możesz nie uwierzyć, ale mam wywalone na takie "teorie ewolucji" i nawet nie przyszło mi do głowy, że może to być to tak zrozumiane.Nie odbieram świata w ten sposób.Równie dobrze mogło to brzmieć - na forum offroadowym zapytał o alusy do BMW/Lexusa/Mercedesa.Niestety chyba co raz częściej spotykam się z ludźmi, dla których takie pierdoły warunkują ocenę drugiego człowieka, dają poczucie wyższości, słuszności... Smutne to.Jedyne co mogę z tym zrobić to mieć to w dupie. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
korol Opublikowano 13 Stycznia Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia TadekSiekiera, jak tata jest zawodnikiem, to na pewno już dawno ma obcykane kwestie sprzętu.Sam się tym interesuje i ma tez kolegów z treningów, zawodów, również zainteresowanych.Bez problemu sobie coś wybierze.Jeśli samemu chcesz poszerzyć wiedzę, to musisz przejść na odpowiednie fora.Tutaj masz łowienie na przynęty sztuczne na wodach słodkich i morskich.I w tym większość ludzi się specjalizuje. Chociaż nie przeczę, że mamy tu łowiących różnymi metodami.Nawet kilka kilka postów wyżej Jeśli to krypto reklama, to słabe miejsce.Inna sprawa, że w okresie zimowym jakoś łatwiej tutaj o sprzeczkę, 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Z.Milewski Opublikowano 13 Stycznia Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia TadekSiekiera, jak tata jest zawodnikiem, to na pewno już dawno ma obcykane kwestie sprzętu.Sam się tym interesuje i ma tez kolegów z treningów, zawodów, również zainteresowanych.Bez problemu sobie coś wybierze. Jeśli samemu chcesz poszerzyć wiedzę, to musisz przejść na odpowiednie fora.Tutaj masz łowienie na przynęty sztuczne na wodach słodkich i morskich.I w tym większość ludzi się specjalizuje. Chociaż nie przeczę, że mamy tu łowiących różnymi metodami.Nawet kilka kilka postów wyżej Jeśli to krypto reklama, to słabe miejsce. Inna sprawa, że w okresie zimowym jakoś łatwiej tutaj o sprzeczkę,Zima panie , pstrągi jeszcze wychudzone, duże drapieżniki na zakazie, pozostają w zasadzie okonie i klenie, to i o dyskusję o wszystkim łatwiej. Choć o fachową odpowiedź będzie tu trudniej . W sumie, w "Cafe" można o wszystkim, więc czemu nie? PSA pro po forów o innych metodach. Odpowiednika tak funkcjonującego jak @jerkbait.pl nie ma, wszystko odbywa się na jakichś profilach społecznościowych. @jerkbait to można powiedzieć fenomen w wędkarstwie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Warciany Opublikowano 13 Stycznia Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia A pro po forów o innych metodach. Odpowiednika tak funkcjonującego jak @jerkbait.pl nie ma, wszystko odbywa się na jakichś profilach społecznościowych. @jerkbait to można powiedzieć fenomen w wędkarstwie. Przetrwało jeszcze forum Spławik i Grunt i jest ono typowo gruntowe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi