Tomasz79 Opublikowano 12 Stycznia Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia Pozwolę sobie otworzyć wątek Klenie 2025 rybką 45 cm,którą złowiłem dziś wieczorem na woblerka od Kenarta. 37 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Onufry kocipała Opublikowano 18 Stycznia Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia (edytowane) Słoneczny Edytowane 18 Stycznia przez Rampampam 15 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomek1996 Opublikowano 19 Stycznia Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia Dwie dzisiejsze sztuki z Sanu 42 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Onufry kocipała Opublikowano 25 Stycznia Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia Taki 40++ na gumeczkę 20 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomek1996 Opublikowano 25 Stycznia Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 4 dzisiejsze z Sanu 38 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gorgol Opublikowano 25 Stycznia Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 4 dzisiejsze z SanuJaką przynętą je skusiłeś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomek1996 Opublikowano 25 Stycznia Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia (edytowane) Libra larva ale jak są na żarciu to nie ważne czy robal czy jaskółka biorą na wszystko byle w okienko z braniami trafićPrzeważnie to jest jedno dwa brania za kilka godzin trzeba cierpliwości stoje w jednym miejscu i rzucam bo wiem że są i w końcu odpalą dzisiaj od switu do 9 brały jak głupie jeszcze 2 spinki miałem a po 9 całkowicie odcięło brania Edytowane 25 Stycznia przez tomek1996 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
oldziu Opublikowano 30 Stycznia Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia Z Warty. 20 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
scOOtt Opublikowano 2 Lutego Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lutego Okonie mnie olały dziś to sobie kleni połowiłem. Chcialy tylko białą kukolke od libry podaną na 0.3g jigu. Sprzetowo:Favorite Black Swan 1gVanquish c2000sSunline Small Game pe 0.15 przypon z żyłki 0.10 Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk 23 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rlodz Opublikowano 3 Lutego Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lutego Zimny, rzeczny kleń na małą tante, w jednym z pierwszych rzutów. Potem cisza. Pozdrawiam. 19 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomek1996 Opublikowano 4 Lutego Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lutego (edytowane) Rybki z ostatnich 3 wypadów Edytowane 4 Lutego przez tomek1996 33 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
scOOtt Opublikowano 8 Lutego Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lutego Powtórka - dziś nie były aktywne ale coś udało się zaprosić do współpracy Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk 18 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jabberwokie Opublikowano 9 Lutego Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lutego Dzisiejszy 46 cm z Widawki na wobler Rico:) Oprócz niego kilka mniejszych kleni i okołowymiarowy jaź, który spiął się tuż przy brzegu:) 21 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jabberwokie Opublikowano 16 Lutego Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lutego Tym razem na niezawodną Chorwatkę forumowy stykacz 40 cm:) 19 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jabberwokie Opublikowano 20 Lutego Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lutego A dzisiaj na Chorwatkę 47 cm, największy w sezonie:) 25 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MckenziQQ Opublikowano 3 Marca Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Marca (edytowane) Na weekendzie pstrągi pozamykały pyski na szczęście wyjazd uratowała ta piękna ryba ???? Edytowane 3 Marca przez LK_FISHING 47 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Onufry kocipała Opublikowano 3 Marca Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Marca Zimna klucha 33 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Piotr Gołąb Opublikowano 6 Marca Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Marca 57 centymetrów zimowego klenia 56 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Onufry kocipała Opublikowano 9 Marca Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Marca Może nie taki dorodny jak kolegi wyżej ale na forumowe minimum się załapał Do tego naście sztuk mniejszych.Wypad na spacer popoludniowy bardzo udany. 21 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Voiteh Opublikowano 9 Marca Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Marca Ja też się pochwalę bo szczęście uśmiechnęło się dziś do mnie podwójnie, wpadły dwie wymażone 50-ki na rzeczce na której zaczynałem przygodę ze spiningiem i kleniami 40 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Onufry kocipała Opublikowano 11 Marca Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Marca Najwiekszy z dzisiejdzego spaceru 12 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
scOOtt Opublikowano 16 Marca Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Marca Dziś wyłowiłem się do syta. Straciłem rachubę ale lekko 80 kleni dziś wyjechało [emoji33] Dzień konia [emoji206] Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk 21 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kmiasko Opublikowano 17 Marca Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Marca W życiu nie widziałem tak nabitej kluchy ;o 21 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Onufry kocipała Opublikowano 20 Marca Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Marca Największy z dzisiejszego popołudnia 16 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skius Opublikowano 27 Marca Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Marca Troszkę przerzuciłem ich w tym roku. 21 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi