Ostry krokodylec1 Opublikowano 30 Marca Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Marca Pierwszy w tym roku z Sanu. 21 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jedin Opublikowano 1 Kwietnia Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia Witam , w końcu 4 z przodu na woblera ... Wysłane z mojego 2306EPN60G przy użyciu Tapatalka 20 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
guciolucky Opublikowano 8 Kwietnia Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 30 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
guciolucky Opublikowano 8 Kwietnia Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 29 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
guciolucky Opublikowano 9 Kwietnia Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 20 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skius Opublikowano 10 Kwietnia Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia Śnieg ,porywisty wiatr , ale 50 tak wleciał. 27 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
guciolucky Opublikowano 11 Kwietnia Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia Ostatni dzień niepogody 25 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
guciolucky Opublikowano 12 Kwietnia Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia (edytowane) Stary kapciuch Edytowane 12 Kwietnia przez guciolucky 26 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
guciolucky Opublikowano 13 Kwietnia Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 19 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
smasher Opublikowano 14 Kwietnia Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2 dzisiaj z mojej rzeczki 50 i 55 cmWobler salmo hornet 3,5 cm czarny 25 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
guciolucky Opublikowano 14 Kwietnia Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia Pierwszy nocnik sezonu 26 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TomCast Opublikowano 17 Kwietnia Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia Jednego udało się skusić na tego żuczka, do tego 3 nie wcięte brania. Są bardzo płochliwe, pływają już po kilkanaście sztuk, mam wrażenie że zbierają się do tarła. 16 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TomCast Opublikowano 17 Kwietnia Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia Popołudniowa sesja zakończona kilkoma wzdręgami i jednym kleniem. Musiałem zejść z grubością przyponu z 0.18mm na 0,14mm bo nie reagowały, przez co dwa poszły z muchami Haki bez zadziora to sobie spokojnie poradzą, ale szkoda. 19 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Norbert 78 Opublikowano 19 Kwietnia Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia Wreszcie i u mnie pojawił się kleń normalnych rozmiarów, do tej pory wszystkie poniżej 40 cm[emoji6] Wysłane z mojego Mi 9 SE przy użyciu Tapatalka 15 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
guciolucky Opublikowano 20 Kwietnia Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia Wielkanocne Bzyk-nięcie 16 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
osiemnastak Opublikowano 20 Kwietnia Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 56cm na wabik A.Lipńskiego 27 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yffea Opublikowano 21 Kwietnia Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia Na Sanie klenie fajnie się ruszyły. Dużo widowiskowych brań z powierzchni na Samith Towadi - to naprawdę piękna sprawa. Kiedy już przestały zbierać z powierzchni fajnie reagowały na Smith F-Select - płytko chodzący woblerek o stosuknwo delikatnej pracy. 24 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TomCast Opublikowano 21 Kwietnia Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia Dzisiaj po dobie w pracy, wyskoczyłem rano ze spinnem na moje klenie. Jeszcze nie są tak ufne jak latem, trzeba dobrze dobrać przynętę. Ale 3 udało się podejść, dwa mi spadły a łącznie miałem aż 11 brań. Wynik całkiem dobry jak na 2 godziny łowienia. 26 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zybi81 Opublikowano 22 Kwietnia Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia (edytowane) Jedno branie,jedna ryba.Skusił się na krąpika 5 cm własnej roboty Edytowane 22 Kwietnia przez Zybi81 27 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
guciolucky Opublikowano 22 Kwietnia Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 25 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zybi81 Opublikowano 23 Kwietnia Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia Smakosz minogów. 24 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Waldek Opublikowano 23 Kwietnia Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia Ryba z nowej miejscówki, utworzonej po zeszłorocznej powodzi. 20 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marek_86 Opublikowano 23 Kwietnia Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia Największy, najgrubszy, najcięższy tegoroczny kleń. Po rzucie pod przeciwległy brzeg na cyrpysową tantę 5 cm w kolorze jagody, pomiędzy przeszkody w wodzie. Chwila opadu, delikatne przytrzymanie, pierwsza myśl "- okonek", po chwili duży ciężar i kotłowanie, druga myśl, kurde, szczupak. I nagle wędkę coś wciąga do rzeki, widzę czarnawy ogon i już wiem, że to spora klucha. Dwie minuty później pozuje do zdjęcia, a potem odpływa rosnąć. 18 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
guciolucky Opublikowano 23 Kwietnia Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia Klenie potrafią być ciężkie i wtedy faktycznie kopcą z rolki 33 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malcz Opublikowano 24 Kwietnia Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia Klenie potrafią być ciężkie i wtedy faktycznie kopcą z rolki 1000032759.jpg IMG_20250423_231111.jpgAleee baloooon Kuba co Ci najlepiej teraz działa po ciemku?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi