Qh_ Opublikowano 12 Sierpnia Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia Już taki fajny grubasek. Siedział za pniem, jakież musiało być jego zdziwienie jak po uderzeniu pokonał go górą https://zapodaj.net/plik-pCaEE5nGbK 17 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skius Opublikowano 12 Sierpnia Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia Fajny spyderco. Kleń oczywiście piękny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qh_ Opublikowano 13 Sierpnia Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia (edytowane) Ten fajny spyderco to ganzo. Superfajny za 100pln a nie 1000pln. Porządna c440. Na ryby gites. Nawet drugi kupiłem na zapas, jakbym zgubił albo zniszczył bo bardzo go lubię. Ale tego mam już nie wiem 5-10 lat i nic mu się nie dzieje. Edytowane 13 Sierpnia przez Qh_ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
guciolucky Opublikowano 13 Sierpnia Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 18 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GrYzLy Opublikowano 14 Sierpnia Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia W tym roku od momentu kiedy przekonałem się do smużaków to praktycznie łowny był jeden model, i ostatnio zainteresowanie na niego spadło do 0.Tez tak macie? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pisarz Opublikowano 14 Sierpnia Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia (edytowane) Nocny ( raczej oczywiste) , muchowy ( mniej oczywiste) , jeden z piętnastu złowionych 1,5h( zaskakująco nieoczywiste). Dzień a raczej noc Edytowane 14 Sierpnia przez Pisarz.......ewski Piotr 15 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mariusz79 Opublikowano 14 Sierpnia Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia Czyżby hrusty się roiły? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DK1969 Opublikowano 15 Sierpnia Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia (edytowane) Dunajec, okolice Zakliczyna, Upał, wziął na pograniczu nurtu i głębokiej 5 metrowej bani. Po odpieciu z kotwiczki, odpłynął z powrotem do dołka???? Edytowane 15 Sierpnia przez DK1969 16 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DK1969 Opublikowano 15 Sierpnia Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia Zapomniałem dopisać, Dorado Invader 5 cm tonacy, wziął nie z powierzchni, tylko przy dnie. Woda bardzo przezroczysta, nic kompletnie się nie spławiało, cisza absolutna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DK1969 Opublikowano 17 Sierpnia Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia Ryba w doskonałej kondycji, odpłynęła do wody, była na brzegu tylko po to, aby ją odpiąć z kotwic bezzadziorowych, zdjęcie jedno zrobione telefonem komórkowym.Idąc dalej, na Dunajcu brzegi są co noc zalewane woda, która jest puszczana z zapory, wystarczy sobie sprawdzić.Była przy samej wodzie, niestety nie zawsze da się odpiąć rybę w powietrzu lub w wodzie.Zapewniam, kamienie w tym miejscu nie były rozgrzane.Gdyby były jeszcze jakieś pytania w sprawie temperatury kamieni,proszę na priv. 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Darek Płochocki Opublikowano 18 Sierpnia Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia Muchowe klenie.Dawno nie wrzucałem. 32 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pisarz Opublikowano 19 Sierpnia Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia Kolejna noc cudów na mazowieckiej Wiśle . Łaziłem od 19.00 z muchówką za kleniami i o 22.15 znalazłem się w odpowiednim miejscu i odpowiednim czasie. Do 24.00 złowiłem z tego miejsca osiem kleni ( najmniejszy około 40 cm) , dwa jazie (pomiędzy 35-40 cm) , okonia (0koło 30 cm) . Około godziny 23.00 miałem potężną rybę na kiju .W pierwszym momencie myślałem że to zawad ale zawad szybko ruszył i natychmiast wygiął muchówkę w literę "L". walczyłem z "potworem" około 2-3 minut ,jednak po kolejnym odjeździe na wodę ryba się wypięła . 27 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 25 Sierpnia Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia Moje Klenie na muchę . 17 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
guciolucky Opublikowano 26 Sierpnia Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 29 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kanu Opublikowano 29 Sierpnia Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia Odrzański kleń. 30 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
guciolucky Opublikowano 3 Września Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Września 20 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Roipakaz Opublikowano 7 Września Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Września Chciałem więcej, niestety popłynęły kajaki...????https://youtube.com/shorts/LUjYEHyXHkc?si=bKlgYq0HTbCswQCC 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yakuza Opublikowano 7 Września Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Września Chciałem więcej, niestety popłynęły kajaki...https://youtube.com/shorts/LUjYEHyXHkc?si=bKlgYq0HTbCswQCCklasa "Ścisk aż krew przestaje płynąć" 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kanu Opublikowano 8 Września Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Września Na mrówkę Tomi prowadzoną wolniutko przez napływ odrzańskiej główki. 21 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mav3rick Opublikowano 9 Września Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Września Forumowy stykacz [emoji846] 15 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piasek Opublikowano 1 Października Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Października Witam. Widzę temat ucichł. Jestem początkujący w kleniach, ale bardzo mi się spodobało łowienie ich w małych rzeczkach na smużaki. Napiszcie mi proszę jest jeszcze szansa o tej porze roku złowić jakiegoś klenia na smużaka? Jeśli nie, to na co? Rzeka niewielka, poniżej odcinka górskiego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
guciolucky Opublikowano 1 Października Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Października Klenie można łowić przez okrągły rok, w zależności od tego gdzie się łowi, przynęty będą różne lub przez cały sezon takie same. Niemniej jest kilka wątków poświęconych tematyce stricte kleniowej i tam zgłębiaj treść o później oczywiście, pytaj. Ja łowiłem dzisiaj na gumy. 28 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
guciolucky Opublikowano 7 Października Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Października 24 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
guciolucky Opublikowano 8 Października Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Października 24 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
guciolucky Opublikowano 10 Października Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Października 17 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi