Rlodz Opublikowano 12 Stycznia Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia Na chwilę przed nadejściem śnieżyć udało się skusić styczniowego jazia. Akurat stałem w wodzie po kolana a obok miałem fajną lodową tafle w sam raz do położenia ryby i zrobienia zdjęcia. Mała gumka na lekkiej główce. Pozdrawiam i połamania ???? w nowym sezonie. 49 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
homax Opublikowano 29 Stycznia Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia (edytowane) Korzystając z upału styczniowego pojechałem na jazia i jeden się trafił Edytowane 29 Stycznia przez homax 36 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jabberwokie Opublikowano 16 Lutego Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lutego Dzisiejszy 38 cm z kleniowej miejscówki:) 21 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartosz311287 Opublikowano 28 Lutego Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lutego Jest pierwszy i pewnie zarazem ostatni. Na małe kopytko Wysłane z mojego M2101K6G przy użyciu Tapatalka 40 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jabberwokie Opublikowano 2 Marca Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Marca Dzisiejszy 37 cm z Widawki na niezawodną Chorwatkę Do tego 2 klenie niełapiące się na minimum i 2 spady:) 19 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kowi Opublikowano 23 Marca Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Marca 16 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
greenlife Opublikowano 30 Marca Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Marca Chyba tarło się zaczyna, walą we wszystko co różowe ???? co kilka rzutów brania. 17 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lokityrem Opublikowano 31 Marca Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Marca Chyba tarło się zaczyna, walą we wszystko co różowe ???? co kilka rzutów brania. IMG_0271.jpegBrawo ty...I czym tu się chwalić? Że ryby w tarle wyciągasz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marek_86 Opublikowano 1 Kwietnia Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia Całe stado jazi od 41 do 45, wszystkie na cyprysową tantę 5cm w kolorze jagody na 1,5 gramowj czeburaszce. Wiem, że nie są to potwory, ale dla mnie każdy jaź powyżej 40 cm to już przyzwoita ryba. Pozdrawiam i połamania nad wodą. 34 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Norbert 78 Opublikowano 14 Kwietnia Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia Wreszcie wróciła wiosna, a z nią wróciły ryby. Wczoraj wpadło kilka ładnych okoni, wisienką na torcie był piękny, nocny jaź [emoji6] Wysłane z mojego Mi 9 SE przy użyciu Tapatalka 25 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marek_86 Opublikowano 23 Kwietnia Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia Najsilniejszy jaź tego sezonu, myślałem przez pierwszą minutę holu, że mam nowe PB na kiju. Dziabnął cyprysową tantę 5 cm w kolorze jagody na 1,5 gramowej czeburaszce. 19 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TomCast Opublikowano 24 Kwietnia Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia W końcu pierwszy fajny jazik w tym roku z powierzchni 19 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gregx1 Opublikowano 29 Kwietnia Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia (edytowane) Nareszcie długo wyczekiwany wiślany konkret (49cm). Sezon 2025 jakoś od początku rodzi się dla mnie wyjątkowo powoli i w bólach :) Edytowane 29 Kwietnia przez gregx1 21 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bob74 Opublikowano 2 Maja Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Maja (edytowane) ... trafił się Parkowy, zestawienie sprzętowe experymentalne, z ostatnich miesięcy . W myśl założenia, ile można dołem wycisnąć, w warunkach również niesprzyjających .Branie zdecydowane, nie było miękkiej gry. HM robi roznice .Z miary 46. Edytowane 2 Maja przez bob74 19 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maciek17_mi Opublikowano 12 Maja Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Maja (edytowane) Jaź z przed 3 tyg. 53 cm Edytowane 12 Maja przez maciek17_mi 23 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pisarz Opublikowano 14 Maja Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Maja (edytowane) Taki niespodziewany i bardzo emocjonujący przyłów podczas łowienia wzdręg . Przez chwilę myślałem że mam wzdręgę na rekord świata . A że miejsce już mocno zarośnięte i na końcu zestawu muszka na przyponie 0,10 , to emocji i adrenaliny nie zabrakło. Edytowane 14 Maja przez Pisarz.......ewski Piotr 14 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 12 Sierpnia Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia Jaziory Wiślane .Największy z wypadu . 12 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi