Szymon82 Opublikowano 13 Stycznia Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia Bezludna = bez kobiet kolejna kara 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Friko Opublikowano 14 Stycznia Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia Jaka znowu kara ? Na bezludnej wyspie z ulubioną wędką ? Cały dzień można łowić i nikt dupy nie zawraca ? Toż to raj 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Darek_W Opublikowano 14 Stycznia Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia Ja mam takie dwie wędki ale blisko poszukiwań w tym temacie mam starą HM’ke Wobbler 2,45m 4-24g (taki niebieskawy blank w komplecie była aluminiowa tuba) i generalnie oprócz kotletów i miniaturowych blaszek czy gumek obsługuje 95% moich przynęt jakie posiadam. Przez długi czas miałem dwa spinningi i byłem szczęśliwy i wtedy postanowiłem założyć konto na Jerku … PS. Fajny temat, przyjemnie poczytać. Niektóre zachowania powinniśmy chyba skonsultować z lekarzem jak te zakupy na zapas… (żart!). Ważne że pozytywnie - ten temat aż chce się czytać! 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi