na ryby.pl Opublikowano 13 Stycznia Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia (edytowane) Jak w temacie, może ktoś szuka partnera na wyjazd albo miejsca u kogoś. Chętnie się dogadam. Jestem z okolic 3miasta. Pozdrawiam Paweł. Edytowane 13 Stycznia przez na ryby 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 13 Stycznia Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia Pawełku, jestem z Darkiem w sobotę. Może uda się spotkać? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
na ryby.pl Opublikowano 13 Stycznia Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia Właśnie mam mały problem z transportem ale wierzę, że się uda. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sez Opublikowano 13 Stycznia Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia Podepnę się pod temat - jak ktoś ma miejsce z Wrocławia albo szuka transportu to też chętnie się zabiorę, albo transport zapewnię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mario Opublikowano 14 Stycznia Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia Ogólne dywagacje o targach Evolution przeniosłem do istniejącego wątku: https://jerkbait.pl/topic/187341-targi-evolution/page-4 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi