Booseib Opublikowano 30 Czerwca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2007 Witam, łapiecie coś na wrocławskiej oderce ostatnio??Jesli tak to gdzie warto wyskoczyc ze spiningiem:)pozdro! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
admin Opublikowano 2 Lipca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2007 Witam, łapiecie coś na wrocławskiej oderce ostatnio??Jesli tak to gdzie warto wyskoczyc ze spiningiem:)pozdro! Tutaj jest kilku wędkarzy z Wrocławia ale oni bardziej strzegą okolicznych wód niż Warszawiacy PozdrawiamRemek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Assam Opublikowano 4 Lipca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2007 Tutaj jest kilku wędkarzy z Wrocławia ale oni bardziej strzegą okolicznych wód niż Warszawiacy Remek No coś w tym jest Remku.. Ja ostatnio czasu na ryby nie mam niestety więc nie wiem nawet gdzie i co bierze. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi