mi106 Opublikowano 13 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2012 Witam! czy wiecie kto jest w Polsce dystrybutorem haków i kotwic OWNER....?????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mifek Opublikowano 13 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2012 JAXON Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mi106 Opublikowano 13 Grudnia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2012 wiem że jaxon cos tam ma ale kotwic st-66-tn morskich to nie widziałem w katalogu online....a o nie glównie mi chodzi... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mifek Opublikowano 13 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2012 oficjalnym dystrybutorem jest jaxon - ale nie wspominalem, że mają pełną ofertę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tpe Opublikowano 13 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2012 Tak niestety już jest, bardzo często przedstawiciel ma to w ofercie, co nigdy nie zalega na półkach. Kotwic Ownera st-66-tn poszukaj na ebayu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RafałWrocław Opublikowano 13 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2012 Albo zapytac Mefisto czy sprowadzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mi106 Opublikowano 13 Grudnia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2012 No to wszystko jasne....dzieki za odpowiedz....te kotwice można kupić i w Polsce ale że potrzebuje wiekszej ilosci to liczyłem że znajdę hurtownie i trochę cenę zbiję...Pozdrawiam.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mifek Opublikowano 13 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2012 to moze spytac wujka GOOGLE Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mi106 Opublikowano 13 Grudnia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2012 od tego zacząłem poszukiwania ale nic sensownego nie znalazłem-mam na myśli polski rynek....póki co się nie poddaje i szukam dalej... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miramar69 Opublikowano 13 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2012 (edytowane) Zapytaj u "profess_spinn"-allegro na pewno miał takie to i może mu coś zostało A jeżeli chodzi o suma to w zupełności wystarczą 46TN Edytowane 13 Grudnia 2012 przez miramar69 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mi106 Opublikowano 13 Grudnia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2012 dzieki za info...zapytam może akurat będzie cos miał.....musi byc ten model-tak chce klient Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miramar69 Opublikowano 13 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2012 dzieki za info...zapytam może akurat będzie cos miał.....musi byc ten model-tak chce klient Klient nasz pan :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
francisco scaramanga Opublikowano 13 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2012 Proponuję zapytać prowadzącego ten sklep: http://www.sklepsumowy.pl/contact_us.php Ja ST66 nabyłem u niego bez problemu i w całkiem dobrej cenie. Jeśli nie odbiera telefonu to zapewne oddzwoni. Z tego co mi powiedział sporo czasu spędza we Francji i z takiego numeru też oddzwania. Powodzenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guzu Opublikowano 13 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2012 Zapytaj u "profess_spinn"-allegro na pewno miał takie to i może mu coś zostało A jeżeli chodzi o suma to w zupełności wystarczą 46TN Na suma to wystarczyc moga i ST31. Kwestia calosci zestawu i zestawienia jego poszczegolnych elementow ze soba (moc wedziska, hamulec kolowrotka itd).Kwestie wielkosci ryb mozna pominac bo Kolega szuka sporych ilosci ST66, a te (jak pokazuja sytuacje na lowisku) znosza BARDZO WIELE. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi