UncleZin Opublikowano 19 Stycznia Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 80 - 6250 najlepszy, reszta powyżej i około 5000 Szczęśliwego Nowego roku dla sandaczowych świrów! 32 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
UncleZin Opublikowano 15 Marca Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Marca Woda 4.27 stopnia, caly dzien walil deszcz, siedzialem przemoczony od 12 do 19, ale bylo warto 19 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AdrianNaklo Opublikowano 24 Marca Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Marca Koniec sezonu niestety tuż tuż 11 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vako Opublikowano 25 Marca Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Marca Ten też miał ostatniego w sezonie: 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
UncleZin Opublikowano 8 Kwietnia Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 8.170 25 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
UncleZin Opublikowano 17 Kwietnia Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 874091 cm To był strzał, bardzo silna doświadczona ryba. Krótka sesja, musiałem, moje nowe PB. Cel do końca kwietnia : 10+ 26 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skius Opublikowano 1 Czerwca Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca Może ja zacznę .... 31 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
scOOtt Opublikowano 5 Czerwca Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 79 cm - już ładnie odpasiony [emoji3577] Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk 21 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
scOOtt Opublikowano 6 Czerwca Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca Kolejna siedemdziesiątka+ zaliczona [emoji123] Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk 18 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skius Opublikowano 11 Czerwca Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca Już łowiłem w tym roku 80"Ten ma koło metra.Główka jak widać na zdjęciu zdewastowana.Gumka koło 5cm Tomka Miernika (wali w to wszystko od okoni po takie jak poniżej ancymony)Sprzetowo :Varivas 4 sploty 1.0 PESteez 24 sw tw6th element fullerene do 9gDrugi taki mi poszedł po minucie holu. 40 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skius Opublikowano 12 Czerwca Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca (edytowane) Dzisiaj jeszcze jeden , sporo mniejszy, Edytowane 12 Czerwca przez skius 19 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AdrianNaklo Opublikowano 25 Czerwca Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca Trochę czekałem, ale w końcu nowe PB wpadło ???? 29 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Z Olsztyna Opublikowano 26 Czerwca Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca Wieczorne polowanie na sandacze zakończone sukcesem – sześć pięknych ryb i zero kłótni o to, kto pierwszy wrzuca przynętę!Synek znowu dał popis – zaczynam się zastanawiać, czy to ja go uczę, czy on mnie… ???? 25 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Z Olsztyna Opublikowano 30 Czerwca Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca Popołudniowy wypad na sandacze z Krystianem stał pod dużym znakiem zapytania.Po pierwsze — fronty przesuwały się niczym wyniki wyborów: raz w tę, raz we w tę. Po drugie — nad Mälar dmuchało jak przy halnym, a wiatr dawał nam do wiwatu niczym rozjuszona żona kolegi, którego musieliśmy wcześniej odprowadzić po intensywnej degustacji napojów wysokooktanowych. ???? Mimo to nie poddaliśmy się — jak to mówią, kto nie ryzykuje, ten nie ma sandacza.I słusznie, bo junior zapiął pięknego smoka, którego z dumą sfotografował dla potomnych.Czasem trzeba po prostu zaufać instynktowi, a nie prognozom — czy to pogody, czy żon ???? 22 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karkoszek Opublikowano 2 Lipca Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lipca (edytowane) Pierwsza poważna życiówka Edytowane 2 Lipca przez karkoszek 20 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mario Opublikowano 18 Lipca Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lipca Tegoroczne wyjazdy 'sandaczowe' były bardzo obfite - wyłowiłem się średnich ryb jak nigdy, trafiały się także trochę bardziej 'przystojne' egzemplarze Ogólnie: działo się! 22 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
scOOtt Opublikowano 18 Lipca Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lipca Już im brzuszki rosną [emoji846] Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk 16 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AdrianNaklo Opublikowano 30 Lipca Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Lipca Taki toniowy przyjemniaczek ???? 17 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomasz79 Opublikowano 30 Lipca Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Lipca Po 4 dniach szukania ryb w Amsterdamie,wkońcu udało się coś trafić [emoji2][emoji41] Wysłane z mojego 22101316UG przy użyciu Tapatalka 14 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
scOOtt Opublikowano 24 Sierpnia Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia Długo się musiałem za nim napływać. Dzięki [mention]saitt [/mention] za fajne zdjęcie i podebranie [emoji123] Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk 15 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rower26 Opublikowano 22 Września Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Września Mój pierwszy sandacz w życiu z mazurskim rodowodem. Całe 75 cm. 19 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi