dawidwisla1987 Opublikowano 21 Stycznia Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia Witam Chcę się zapytać o wędzisko spinningowe na szczupaki o długości 2,7m a gramatura minimalna 30/40 do 90/100 bo używam duże przynęty od 15-25 cm. Przynęty które używam mniej więcej wadzą 20-40g oczywiście razem z główkami. Najlepiej żeby spinning był o szybkiej akcji np extra fast albo fast.Kupic w sklepie wedka czy rekodzielo wedkaStan rzeka , lowie 3-4h dziennie Potrzebne mocny wedka i tylko licze 1 metr szczuopak a nie licze malej ryby. uzywam guma min 40-100 gram Ostatnie pytanie czy dałoby się zrobić wędkę na lżejszą niż 200g? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kostom63 Opublikowano 21 Stycznia Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia (edytowane) Kochany kolego, witamy na forum. Myślę, że Google lepiej tłumaczą z chińskiego na polski, niż Ty nam przedstawiłeś swoje przemyślenia. Pozdrawiam Tomek Edytowane 21 Stycznia przez kostom63 11 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jR303 Opublikowano 21 Stycznia Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia Coś mi mówi, że niedługo obowiązkowym warunkiem założenia tematu na jerkbaicie będzie przejście testu Turinga 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dawidwisla1987 Opublikowano 21 Stycznia Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia wy rozum czy nie ma? widac zero saszun . szkodami tego uslyszec Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
md30 Opublikowano 21 Stycznia Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia Nawet translator Google poległ, przy tłumaczeniu tego na język polski. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Agraph Opublikowano 21 Stycznia Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia Panowie spokojnie z osądami. Widziałem już kiedyś podobną sytuację na jakimś forum. Okazało się, że osoba pisząca była niepełnosprawna i być może jest i w tym przypadku. Dajcie szansę. 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bolesław Opublikowano 21 Stycznia Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia (edytowane) Panowie spokojnie z osądami. Widziałem już kiedyś podobną sytuację na jakimś forum. Okazało się, że osoba pisząca była niepełnosprawna i być może jest i w tym przypadku. Dajcie szansę.Brawo. Nawet jeśli nie jest tak jak Ty piszesz... to rozwala mnie za każdym razem to, jak bardzo "inteligentni".. no moze nie.. ale wykształceni zapewne i "na poziomie" ludzie siedzą na forum i pierwsze co to muszą zabłysnąć i wyżyć się tą swoją mądrością w podobnych sytuacjach. Prawda jest taka, że albo jest tak jak Ty piszesz... i warto poczekać z osądami.. albo normalna osoba nie zabiera sobie czasu komentarzami. I to wtedy wszystkim wychodzi na dobre. Edytowane 21 Stycznia przez Bolesław 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pablo Opublikowano 21 Stycznia Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia Westin W4 Powershad 2nd 9' 270cm XH 30-90 g. i tyle w temacie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kostom63 Opublikowano 21 Stycznia Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia Zdaje się że zostałem wywołany do tablicy. Z osobami niepełnosprawnymi fizycznie lub umysłowo pracuje zawodowo od 35 lat. Jeśli kogoś chcesz nauczyć czegokolwiek, musisz mu zwrócić uwagę na to co robi źle. Kolega w swoim pierwszym poście popełnił sporo błędów nie tylko językowych, ale i logicznych. W drugim poście się obraził. Przyznam że też, że nie bardzo rozumiem do końca, co kolega Bolesław miał na myśli biorąc w cudzysłów niektóre słowa. Nie domagam się tłumaczenia, pozdrawiam Tomek 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lokityrem Opublikowano 22 Stycznia Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia Witam Chcę się zapytać o wędzisko spinningowe na szczupaki o długości 2,7m a gramatura minimalna 30/40 do 90/100 bo używam duże przynęty od 15-25 cm. Przynęty które używam mniej więcej wadzą 20-40g oczywiście razem z główkami. Najlepiej żeby spinning był o szybkiej akcji np extra fast albo fast.Kupic w sklepie wedka czy rekodzielo wedkaStan rzeka , lowie 3-4h dziennie Potrzebne mocny wedka i tylko licze 1 metr szczuopak a nie licze malej ryby. uzywam guma min 40-100 gram Ostatnie pytanie czy dałoby się zrobić wędkę na lżejszą niż 200g? Uśmiałem się, dzięki ❤️ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fatso Opublikowano 22 Stycznia Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia Ad rem: @dawidwisla1987 piszesz "o długości 2,7m a gramatura minimalna 30/40 do 90/100 bo używam duże przynęty od 15-25 cm. Przynęty które używam mniej więcej wadzą 20-40g oczywiście razem z główkami." Jeśli Twoje przynęty ważą 20-40g, to czemu chcesz kij do 90/100g?Aczkolwiek gumy 15-25cm potrafią same zbliżać się do 100g, np. Cannibal 20cm waży 80g. Napisz dokładnie jaki przewidujesz zakres wagowy przynęt. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi