miramar69 Opublikowano 13 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2012 Witam i mam pytanko do gawiedzi: Co na to powiecie i jakie są wasze spostrzeżenia co do wyrobów wędkarskich w obecnym czasie???http://rtvagd.wp.pl/kat,1032065,title,Planowane-postarzanie-produktow-prawda-czy-mit,wid,15172137,wiadomosc.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ronaxx Opublikowano 13 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2012 Warto obejrzećhttp://www.youtube.com/watch?v=QPPW8KM7eEU Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
makamba Opublikowano 13 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2012 Nie wiem jak to jest u was , ale mój tel.komórkowy zawsze zaczyna szwankować akurat po 2 latach,gdy zazwyczaj zaczynam odbierać telefony z ofertami wymiany na nowszy model od dystrybutora sieci... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość mikolaj Opublikowano 13 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2012 A Jarosława Kaczyńskiego nie internują zawsze, gdy przychodzi 13 grudnia Widać świat jest złośliwy i nigdy nie wiesz, czy dopadnie cię przekleństwo operatora komórkowego czy chichot historii Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomasz K Opublikowano 13 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2012 Chichot historii to był, jak brat Jarosława zginął w Smoleńsku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
makamba Opublikowano 13 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2012 Panowie,bo znowu zrobi się niesmacznie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomasz K Opublikowano 13 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2012 Jarosław Kaczyński; facet opluwany konsekwentnie i z wielką determinacją, głównie przez głupawe, lub aspirujące do tego miana media. Nasz ludek ochoczo to podchwyca i plecie na lewo i prawo, rzygać się chce już od tego i robi się niesmacznie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość mikolaj Opublikowano 13 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2012 Składam samokrytykę. Faktycznie do pisania o Jarosławie są lepsze fora/działy, np. chumor Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomasz K Opublikowano 13 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2012 Ach, suweren to! Wesoły i zadowolony. Czasem tylko głupi... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość mikolaj Opublikowano 14 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2012 I zapewne ukryta opcja niemiecka.I tu pojawia się problem, bo w przyszłym roku zapewne będę musiał płacić jako obcokrajowiec. Ale przynajmniej mówimy znów na tematy związane z wędkarstwem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomasz K Opublikowano 14 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2012 I niech tak pozostanie, Mikołaju. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miramar69 Opublikowano 14 Grudnia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2012 (edytowane) Panowie na Bo.... to nie miało być o wszędobylskiej polityce!!! Do tematu proszę :D Edytowane 14 Grudnia 2012 przez miramar69 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miramar69 Opublikowano 12 Sierpnia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2013 (edytowane) Witam po dłuższej przerwie,w w/w temacie. Dziś przegladając telewizję na kanale Planete znalazłem program "ZAIGEST.ŚWIAT JUTRA". Petera JOSEPHA. Powiem tylko tyle : JA PIER>>>>>> O CO TU KAMAN, DOKĄD TO PROWADZI!!!!!!!!!!!! GDZIE LEŻY PRAWDA???????????? A po znalezieniu jeszcze paru filmów na ten temat wyszukanych w sieci i przestudiowaniu ich można by zacytować słowa -"jestem wstrząśnięty i zmieszany"Tu jest adres aby sobie to wszystko pooglądać: Życze udanej lektóry, ale przypominam że to dla ludzi o mocnych nerwach i nie pochopnych w działaniu. Edytowane 12 Sierpnia 2013 przez miramar69 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hasior Opublikowano 12 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2013 już dawno wklejałem ten film,i ostatnio pogodziłem sie z faktem postarzania,ale trzeba tez popatrzeć w drugą stronę,gdzie byli by ludzie którzy pracują w fabrykach,gdyby potrzeby nie było na następne produkty.bo te raz produkowane byłyby niezniszczalne.-jedne rajstopy na całe życie,lub żarówka przeżywająca 3 pokolenia.fajnie jest mieć coś niezawodnego,ale co z gospodarką wtedy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
makamba Opublikowano 12 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2013 już dawno wklejałem ten film,i ostatnio pogodziłem sie z faktem postarzania,ale trzeba tez popatrzeć w drugą stronę,gdzie byli by ludzie którzy pracują w fabrykach,gdyby potrzeby nie było na następne produkty.bo te raz produkowane byłyby niezniszczalne.-jedne rajstopy na całe życie,lub żarówka przeżywająca 3 pokolenia.fajnie jest mieć coś niezawodnego,ale co z gospodarką wtedy.A to wtedy nie musielibyśmy tyrać po 10 godzin dziennie ,żeby obkupić się wszystkim co jak nam się wydaje potrzebujemy lub coś co nam się zepsuło czy zużyło.I robotnik mógłby robić w fabryce mniej bo i sam by mniej potrzebował.Auto by nam jeździło 100 lat między przeglądami.Podeszwy w butach po 50 latach by się nie zdzierały.Kotwiczki nie tępiły a plecionki nie pękały. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gobio Gobio Opublikowano 12 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2013 Mercedes benz modelem w124 oddał sobie strzał w kolano i był na granicy bankructwa. Teraz buduje się auta na max 10lat lub 250 000km. Koncerny samochodowe zarabiają na serwisach, odwiedzając ASO mechanik po przebiegu domyśla się co powinno się właśnie zepsuć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
popper Opublikowano 12 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2013 (edytowane) .................................. Teraz buduje się auta na max 10lat lub 250 000km. ..............................później trafiają do Polski i ....... dostają "drugie życie" Edytowane 12 Sierpnia 2013 przez popper 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi