-jakubnob- Opublikowano 13 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2012 wiatam mam pytanko http://www.sklep.ekaleta.com/pl/p/Marabut-piora-Fluffy-10szt-KOLORY/1153 czy te piorka beda nadawaly sie do jigow i innych pierzastych przynet pytam sie bo nie jest to sklep muchowy i nie jestem pewien czy sa one odpowiednie ps nie wiedzialem gdzie zamiescic temat czy w lurebuldingu czy w flyfischingu jezeli jest zle to przepraszm ^^ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bujo Opublikowano 13 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2012 Jak marabut to marabut Beda dobre. Bardzo duzo ciekawych materialow mozna znalesc w sklepach nie zwiazanych z branza. Pamietaj ze te piora bardzo miekna w wodzie I robi sie wstazka wiec poeksperymentuj z ich iloscia. Bujo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-jakubnob- Opublikowano 13 Grudnia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2012 dzieki zwrocilem na ta aukcje uwage bo w prownaniu z sklepami muchowymi cena jest o wiele nizsza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kilerpulawy Opublikowano 13 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2012 poszukaj w normalnych sklepach tzn w pasmanterii tam jest dużo materiałów na koguty i muchy i to o wiele taniej i w większych ilościach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-jakubnob- Opublikowano 13 Grudnia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2012 ok bede sie rozgladal Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kuba Standera Opublikowano 13 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2012 Pytanie też o rozmiar jigów, innych materiałów użyjesz do jigów 2-3cm, innych do kogutów.Marabut (a w zasadzie indyk, bo to jego pióra sprzedawane są pod ta nazwą) jest tez w kilku opcjach - są pióra z wyraźną stosiną, są tez takie, gdzie puch wyrasta z jakby "opuszki", które ja wolę do kręcenia.Koniec końców - nie kupuje się tego dużo zwykle, jeśli kręcisz dla siebie różnica czy za padło zapłacisz kilka pln, czy za materiał bardzo dobrej jakości naście lub niskie dziesiąt - tak realnie jest to różnica niewielka.najlepsze marabuty jakie kupiłem do tej pory kupiłem w Visionie w KRK - duza, bogata paczka, fajne kolory - bardziej naturalne, mniej wysublimowane niczym jebnięcie siekierą Piór sporo. Drogo? http://hurch.pl/marabou-strung-p564.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-jakubnob- Opublikowano 13 Grudnia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2012 ja akurat chcialem piorka do jigow na glowkach do 2 gram dzieki za link ^^ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi