Ugly Opublikowano 30 Stycznia Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia Nie bywam, a jeśli już to rzadko w tym dziale jerbaita. Tak więc jeśli coś nie tak proszę moderacje o interwencje Parę dni temu zakupiłem u kolegi @adasio, jednego z weteranów j.pl (rejestracja 2005) kurtkę jak w tytule. Jestem super zadowolony ! Kurtka oczywiście nowa, w firmowym opakowaniu metki etc. Grundéns to Szwedzka marka która od początku XX wieku produkuje odzież dla rybaków, a od kilkunastu lat również, doskonałą, techniczną odzież dla wędkarzy. Wypełnienie Primaloft, kaptur, tors, plecy 133 g/m², rękawy 80 g/m² Co zacz ten Primaloft ? Tu wyjaśnienie dla tych co niewiedzą https://sportano.pl/blog/primaloft-co-to-jest-czy-ocieplina-syntetyczna-w-odziezy-outdoorowej-dziala-lepiej-niz-puch-naturalny/ Mam już odzież z tym wypełnieniem i spisuje się doskonale. Przy moich wymiarach 175cm ok 72kg rozmiar M ( pod pachami 56cm, długość od początku do końca suwaka 71cm.jest idealny. Można jeszcze grubszy sweterek pod spód włożyć a jednocześnie mozna użyć pod zimową nieco obszerniejszą kurtkę jako dodatkowe ocieplenie Jest cienka, b. lekka, a jednocześnie niezwykle ciepła. Dziś miałem okazje wypróbować. Mając na sobie tylko cienki bawełniany golf i ową kurtkę przy umiarkowanym marszu było mi wręcz za gorąco (temp na zewnątrz 8 stopni C) A raczej zaliczam się do zmarzlaków, Świetny zakup ! Polecam wszystkim a Koledze @adasio jeszcze raz dziękuję 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adasio Opublikowano 31 Stycznia Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia Dzięki @Marcin Rafalski, miło się czyta, niech służy jak najdłużej.Kurtka faktycznie jest mega udana, sam mam dwie sztuki, kilkunastu znajomych też je używa...i wszyscy są zadowoleni 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czarny1 Opublikowano 31 Stycznia Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia Jest cienka, b. lekka, a jednocześnie niezwykle ciepła. Dziś miałem okazje wypróbować. Mając na sobie tylko cienki bawełniany golf i ową kurtkę przy umiarkowanym marszu było mi wręcz za gorąco (temp na zewnątrz 8 stopni C) wcale się nie dziwię, że było Ci wręcz za gorąco... wczoraj pół dnia byłem poza domem w samym podkoszulku z krótkim rękawem i wcale nie zmarzłem - słoneczko super grzało:) zrób recenzje jak będzie minus 8 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ugly Opublikowano 31 Stycznia Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia (edytowane) wcale się nie dziwię, że było Ci wręcz za gorąco... wczoraj pół dnia byłem poza domem w samym podkoszulku z krótkim rękawem i wcale nie zmarzłem - słoneczko super grzało:) zrób recenzje jak będzie minus 8 U mnie słoneczka nie było. Ale pójdę za twoja radą Kolego i jak się mrozik zrobi to napiszę coś więcej Nadto zgrzybiali starcy do których niestety już się chyba zaliczam zupełnie inaczej odczuwają temperaturę. Gdy miałem lat naście przy minus 20 ( tak, jeszcze pamiętam te czasy ) latałem bez kalesonów i było mi gorąco. Teraz zakładam w okolicach zera Edytowane 31 Stycznia przez Marcin Rafalski 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karkoszek Opublikowano 3 Lutego Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lutego Grundens będzie na Rybomanii, widziałem na liście, chętnie zajrzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mysha Opublikowano 19 Lutego Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lutego Mam. Bardzo porządny wyrób. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chulo Opublikowano 3 Marca Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Marca Ktoś wie gdzie kupić w dobrych pieniążkach? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi