Marek J Opublikowano 1 Lutego Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lutego Nie jestem zawodowcem ale coś tam klepię w metalu. Zaczałem robic wahadłówki i obrotówki z przyczyn ekonomicznych " tanie rwanie ". Po czasie jednak stwierdzam że kosztuje to dożo pracy i tak tanio wcale nie jest. Na poczatek moję amatorskie wahadłówki. Jeszcze dodam że robię przynety głównie pod troć. 11 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
selk Opublikowano 1 Lutego Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lutego (edytowane) super !!! Chciałbym tak umieć Edytowane 1 Lutego przez selk 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marek J Opublikowano 1 Lutego Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lutego Zagaiłem temat swojego HM i wstawiłem jedne z pierwszych wahadłówek. Teraz już na gorąco po niepowodzeniu na dzisiejszym wędkowaniu z warsztatu zeszły obrotówki. Te takie cięższe na troć 17g. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
calvuss Opublikowano 2 Lutego Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lutego Jakby to nazwał ktoś kto lubiał tak mówić cytując ..Mareczku, Witaj w swoim wątku 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marek J Opublikowano 4 Lutego Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lutego To jeszcze przedstawię mniejszy rozmiar wahadeł tak 40-45 mm i waga 8-10 gram myślę pod pstrąga. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyprys19 Opublikowano 4 Lutego Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lutego Przydało by się trochę koloru, jakieś fluo kropki. Takie akcenty fajnie by ożywiły Twoje wyroby. No chyba, że to Twoj styl i Ty właśnie takie lubisz. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marek J Opublikowano 4 Lutego Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lutego (edytowane) Tu masz rację , lubię bez wielu kolorów choć czasami killa kropek zrobię. Może to sposób bo jedyną troć z tego roku właśnie na swoją blaszkę z dodanymi kropkami złowiłem. Zaznaczyłem ją na fotce. Edytowane 4 Lutego przez Marek J 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marek J Opublikowano 4 Marca Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Marca Kolega cyprys19 pisał żeby ożywić moje błyski no to naciapałem kolorowych kropek . Nawet korpusy kolorowe. Te 4 sztuki waga 14,5 grama a te 8 sztuk 17 gram. Ważyłem z kotwiczką. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyprys19 Opublikowano 4 Marca Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Marca Piękne,o to chodziło. A korpusy sam robisz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marek J Opublikowano 4 Marca Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Marca (edytowane) Piękne,o to chodziło. A korpusy sam robisz? Takich nie robię, te są od kolegi esox 1972. Sam robię korpusy z drutu miedzianego. Taki przykład. Edytowane 4 Marca przez Marek J Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyprys19 Opublikowano 4 Marca Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Marca Te mi się bardzo podobają. Jest moc! Kręć i dziel się z nami swoją twórczością no i fotkami złowionych ryb. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marek J Opublikowano 25 Kwietnia Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia (edytowane) Ponieważ morze blisko do i morska troć jest brana pod uwagę. Wyklepałem takie coś pod tą rybę. W przypadku nawet udało się coś złowić na moje brzydale. Ryby nie szczególne wielkie, ale ważne, że się skusiły na moje hm. [załącznik=935216:FB_IMG_1745592614820.jpg] Edytowane 25 Kwietnia przez Marek J 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marek J Opublikowano 26 Kwietnia Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia Coś tam próbuje i pierwszy raz popełniłem coś w stylu aglia 2. Wyszło 5,5g wagi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marek J Opublikowano 4 Lipca Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lipca (edytowane) Dużo wolnego czasu to coś się klepie. Tym razem pod pstrąga. 43 i 48 mm. Waga trumienki i jajeczka 7,5-8g te podłużne 6 g. Edytowane 4 Lipca przez Marek J Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marek J Opublikowano 8 Lipca Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lipca (edytowane) Po wahadełkach kolej na obrotówki trociowe wielkość 3 i 4. Waga 3to 11 i 13 g a 4 13,5 i 16,5 g. Edytowane 8 Lipca przez Marek J Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marek J Opublikowano 17 Września Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Września (edytowane) Naklepałem i poskładałem na koniec sezonu trociowego obrotówek. Waga od 12 do 17 gram. Będzie co rwać ????????. Edytowane 17 Września przez Marek J 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi