marckus Opublikowano 28 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Października 2016 Ciekawe propozycja http://www.orvis.com/p/battenkill-disc-reel/2jlr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andrzej Stanek Opublikowano 28 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Października 2016 Ciekawe propozycja http://www.orvis.com/p/battenkill-disc-reel/2jlr http://www.flyhouse.pl/sklep/ko%C5%82owrotki/kolowrotki-orvis/battenkill.aspx?lang=pl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marian-56 Opublikowano 28 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Października 2016 Kołowrotki ze strony ORVIS-a mają hamulec "disc". Battenkill -Flyhouse -"terkotkę".Cena będzie odpowiednia do polskich realiów Marian. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andrzej Stanek Opublikowano 28 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Października 2016 No i masz Ci los, znowu potraktowano nas z buta... Pozdro! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janusz.walaszewski Opublikowano 28 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Października 2016 Battenkill na stronie Orvisa też ma tylko terkotkę, chyba, że ja czytać nie umiem Four-position click-and-pawl drag systemClassic stylingNarrow spool means less line stackingLarge spool diameter for high retrieval rateUltralightweight design balances with shorter rodsEasily adjustable left- or right-hand retrieveLaser-engraved logosMachined from heavy-duty bar-stock aluminiumSimple design and flawless construction make this the perfect click-and-pawl fly reel for nearly any freshwater fishing situation. A minimalist's dream, the all-new Battenkill features a classically styled, yet technically enhanced, four-position click-and-pawl drag system that is adjusted internally and is designed to work in tandem with the palm of your hand on those sizzling, screaming runs. Battenkill I for line weights 1-3, 2.8 oz., 2¾" diameterBattenkill II for line weights 3-5, 2.9 oz., 3" diameterBattenkill III for line weights 5-7, 3.2 oz., 3¼" diameterBattenkill IV for line weights 7-9, 8.5 oz., 3¾" diameterBattenkill V for line weights 9-11, 9.5 oz., 4" diameter Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
peresada Opublikowano 28 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Października 2016 (edytowane) moze nie? :-) "Underneath that mid arbor is the same sealed drag system found in the Hydros SL incorporating six interacting carbon and stainless drag surfaces." młyn nazywa się battenkill disc Edytowane 28 Października 2016 przez peresada 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janusz.walaszewski Opublikowano 28 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Października 2016 Ok, ale to jest inny kołowrotek niż ten ze strony Flyhouse, więc jak się ta nowość u nas pokaże to będzie, na razie jej/go nie ma Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mack Opublikowano 28 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2016 Nowość ze stajni redingtona, wygląd atrakcyjny, cena nie aż tak bardzo, uprzedzając pytania nie miałem przyjemności zakręcić nim osobiście. Jednak to kolejny przykład ze konkurencja na rynku się zagęszcza. Moje pierwsze doświadczenie z kręciołem redingtona zniechęciło mnie na lata, ale ta zabawka zachęca by powiedzieć sprawdzam jeszcze raz. .. 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaverikZagan Opublikowano 29 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2016 Mack czaje się na tego redingtona do sage vxp 8,6 4# ile wyszło na pln daj znać jak przetestujesz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mack Opublikowano 29 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2016 Mack czaje się na tego redingtona do sage vxp 8,6 4# ile wyszło na pln daj znać jak przetestujesz Nie mam tego koła, wrzuciłem parę fotek z sieci, bo to nowość i wydaje się godny uwagi. Ja pozostaję wierny moim danielssonom ☺ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marian-56 Opublikowano 5 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2017 Witam. Nowy ROSS. http://www.rossreels.com/shop/evolution-r.html .Niestety oferta dla cierpliwych .Sprzedaż dopiero od kwietnia.! Marian. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Radek79 Opublikowano 6 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2017 (edytowane) Ciekawe jak to zrobili że przy tak dużych różnicach w wielkościach waga niemal taka sama...kilka gram...jak to zrobili???? Ale parametry idealne.Szybki i lekki.Ciekawe jak z hamulcem. Edytowane 6 Stycznia 2017 przez Radek79 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andrzej Stanek Opublikowano 6 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2017 Ciekawe jak to zrobili że przy tak dużych różnicach w wielkościach waga niemal taka sama...kilka gram...jak to zrobili???? Ale parametry idealne.Szybki i lekki.Ciekawe jak z hamulcem. Wielkość jako gabaryt jest bardzo podobna dla całej serii, jedynie szpule będą miały inną głębokość.. Największa waga kołowrotka skupiona jest na ramie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maciekg Opublikowano 17 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2017 Ciekawostka od Vision i czy znajdzie swoje miejsce wśród kijków z podobnej półki cenowejhttp://hurch.pl/xo-fly-rod-p1139.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukomat Opublikowano 17 Stycznia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2017 Na polskiej stronie to juz zupelnie odjechali z marketingowym belkotem. Bebechy sie przewracaja, jak czytam takie teksty. Tajny projekt to moze byc lot w kosmos, a nie produkcja wedki... 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ryba7 Opublikowano 17 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2017 I ta cena Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maciekg Opublikowano 17 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2017 Widzę, że nie tylko mnie urzekł ten magiczny opis..???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sierżant Opublikowano 17 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2017 Oj, poprawił mi się humor.Ten tajny chińczyk z innym jogo kosztowałby dziesięciokrotnie mniej.Ale robią ludzi w ch..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janusz.walaszewski Opublikowano 17 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2017 Info ze strony Vision http://www.visionflyfishing.com/page.php?page_id=33&c=30&pid=449 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maciekg Opublikowano 17 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2017 Grunt, że blank ma akcję najlepszą z możliwych....???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kacper.K Opublikowano 17 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2017 Ceny wielu modeli wędek już są absurdalne... Ten XO jest robiony na blankach Scotta. Podobno całkiem przyjemna wędka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jasiekcom Opublikowano 17 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2017 "Każda potwora znajdzie z czasem swego amatora". Wolny rynek znam takich którzy kupią w ciemno bo maja kasę i kochają visiona. Mój kolego co u Adasia w sklepie kupi wszystko Ja tylko mam nadzieję że w tych kijach poprawili jakość korka która w ostatnich wypustach visionowskich kijów była TRAGICZNA. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mack Opublikowano 17 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2017 [quote name="Kacper.K" post="2065329" timestamp="1484676413"Ten XO jest robiony na blankach Scotta. To sprawdzona informacja? Bo może być tylko skojarzenie przez ten nieszlifowany blank, co jest charakterystyczne dla topowych scotów. A vision juz wcześniej miał w ofercie kije na nieszlifowanych blankach np siks, podobno b. dobry DH. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kacper.K Opublikowano 17 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2017 To sprawdzona informacja? Bo może być tylko skojarzenie przez ten nieszlifowany blank, co jest charakterystyczne dla topowych scotów. A vision juz wcześniej miał w ofercie kije na nieszlifowanych blankach np siks, podobno b. dobry DH.Cóż, 100% pewności nie mam, lecz taką informację otrzymał mój kolega na Vision FlyFishing Festiwal od Krzysztofa Więcława . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marian-56 Opublikowano 17 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2017 Vision już kiedyś miał w ofercie wędziska na blankach Scott-a. Seria ,chyba LPG(trójskłady). Handlowali też wędziskami Scott-a (Eclipse/G/STS).Kołowrotki ATH tez mieli w ofercie.Marian. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi