Darek Płochocki Opublikowano 18 Sierpnia Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia Wziąl na strimera wielkości okolo 15cm. 27 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DAMIR Opublikowano 24 Sierpnia Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia Wody w Wiśle coraz mniej tym bardziej takie garbuski już cieszą Kiler 2" jak zwykle zrobił robotę. 12 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gugcio Opublikowano 26 Sierpnia Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia Trochę odmiany miedzy kluskami Bylo jeszcze kilka mniejszych i jakieś sandaczyki ale nic więcej godnego uwagi. 19 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jogger1 Opublikowano 29 Sierpnia Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia …. 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 30 Sierpnia Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia Upsss 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartosz311287 Opublikowano 20 Września Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Września Uderzył w riperka 14cm. Wysłane z mojego SM-S938B przy użyciu Tapatalka 18 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qh_ Opublikowano 20 Września Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Września Cieszy mnie kondycja okoni w wolno płynącej Odrze. Te z zaporówek odrzańskich czy Mietkowa są słabe. Moje EG na nich pracuje tak od 22cm. Z wolno płynącej rzeki prawie każdy kij gnie. Dzisiaj jeden z kilku walecznych okazał się mikrusem ok 15cm a targał jak dzik . Pięknie ubarwione i zdrowe. I jest ich pełno 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sinus Opublikowano 3 Października Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Października Szybkie 2 godzinki na moim leśnym jeziorku. Drobnica i okonie przeniosły się na troszkę głębszą wodę - 4m.Łącznie 7 szt. największy ze zdjecia ca. 35cm 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kuba Opublikowano 3 Października Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Października Cieszy mnie kondycja okoni w wolno płynącej Odrze. Te z zaporówek odrzańskich czy Mietkowa są słabe. Moje EG na nich pracuje tak od 22cm. Z wolno płynącej rzeki prawie każdy kij gnie. Dzisiaj jeden z kilku walecznych okazał się mikrusem ok 15cm a targał jak dzik . Pięknie ubarwione i zdrowe. I jest ich pełno Rzeczne ryby zawsze są silniejsze od jeziorowych. Wysłane z mojego SM-A546B przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartosz311287 Opublikowano 7 Października Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Października (edytowane) Szczupaki zjedzone, to i okonie trzeba próbować przechytrzyć. Wysłane z mojego SM-S938B przy użyciu Tapatalka Edytowane 7 Października przez bartosz311287 27 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi