Wojtek B. Opublikowano 3 Lutego Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lutego (edytowane) Przestrzegam przed wyłudzaczem @JayD. Link do profilu: https://jerkbait.pl/user/60796-jayd/ Pieniądze otrzymał Blikiem. Wysyłka trwa już 10 dni. Obecny status: wędzisko się popsuło i robi zbiòrkę żeby odesłać pieniądze. Sprawa trafia w dniu dzisiejszym a policję oraz do banku. Bądźcie uważni. Edytowane 3 Lutego przez Wojtek B. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Agraph Opublikowano 3 Lutego Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lutego Shimano Lesath za 5 stów ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojtek B. Opublikowano 3 Lutego Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lutego Tak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Agraph Opublikowano 3 Lutego Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lutego Śmierdziało z kilometra i zastanawiałem się kto się na to połasi 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojtek B. Opublikowano 3 Lutego Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lutego Gość nie jest anonimowy Z bankiem (sprawa już ogarnięta ) i policją pójdzie szybciej niż myślałem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lepton Opublikowano 3 Lutego Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lutego Shimano Lesath za 5 stów ? Pięć stów to tylko wykroczenie (art. 119 KW). Przestępstwo to dopiero powyżej ośmiuset zł (niestety). Stąd taka cena. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Intro Opublikowano 3 Lutego Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lutego Pięć stów to tylko wykroczenie (art. 119 KW). Przestępstwo to dopiero powyżej ośmiuset zł (niestety). Stąd taka cena. Oszustwo nie podlega tym przepisom. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojtek B. Opublikowano 3 Lutego Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lutego Pięć stów to tylko wykroczenie (art. 119 KW). Przestępstwo to dopiero powyżej ośmiuset zł (niestety). Stąd taka cena.Jesteś w błędzie:) Kolega JayD będzie miał ciepło. Dam znać jak wróci z przeprosinami. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Agraph Opublikowano 3 Lutego Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lutego Podejrzewam, że to raczej "chwilówka" bez odsetek wzięta na Jerku i kasę dostaniesz za parę dni ???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojtek B. Opublikowano 3 Lutego Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lutego Podejrzewam, że to raczej "chwilówka" bez odsetek wzięta na Jerku i kasę dostaniesz za parę dni ????...co nie zmienia faktu, że temat zaboli kolegę Andrzeja i zostawi ślad w jego papierach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PrzemekL Opublikowano 3 Lutego Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lutego Wojtku, taka prośba z mojej strony. Ale pewnie innym też się przyda. Opisałbyś na swoich obecnych doświadczeniach co robiłeś w kolejnych krokach? Oczywiście jak sprawa się skończy. Co jakiś czas kwiatki się zdarzają. Ja póki co nie miałem problemów ale taki poradnik się przyda. A i może część naciągaczy odstraszy 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojtek B. Opublikowano 3 Lutego Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lutego Jasne, dam znać. Machina ruszyła:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojtek B. Opublikowano 3 Lutego Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lutego Pieniądze właśnie wróciły na konto po przesłaniu pisma z banku. Niesmak pozostał, ale wyostrzył czujność 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlawekNikt Opublikowano 3 Lutego Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lutego (edytowane) Pieniądze właśnie wróciły na konto po przesłaniu pisma z banku. Niesmak pozostał, ale wyostrzył czujność To bardzo ciekawy mechanizm zwrotu pieniędzy. Chętnie zobaczę to pismo. Edytowane 3 Lutego przez S.N. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
popper Opublikowano 3 Lutego Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lutego Co ma do tego bank? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
selk Opublikowano 3 Lutego Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lutego (edytowane) Mnie też jest dłuzny tyle że mniejsza kwotę.Chciał mi sprzedać to Shimano za 700 część kwoty to miał być zwrot kasy.Jak zacząłem dyskusje na temat kwoty powiedział że ja go chce przekręcić i że cytuje religia nie pozwala mu oddać mi kasy i wszystko ma sfotografowane cała rozmowe.. Kiedy mu napisałem że wątek jest na jerku w skrzynce nawet jak on skasował to się wsciekł i przestał się odzywaćOgólnie jest mi dłuzny ponad rok za wędkę która miała być uszkodzona ale kompletna a okazało się że ułamanej części szczytowej z przelotkami Fuji które były całą wartością tej transakcji i wędki nie ma. Co parę miesięcy odpisywał że odda kasę lub wyślę coś w zamianNawet chciałem napisać w jego ogłoszeniu o tym shimano czy ma kasę dla mnie ale ogłoszenie znikneło Wysłane z mojego CPH2609 przy użyciu Tapatalka Edytowane 3 Lutego przez selk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
popper Opublikowano 3 Lutego Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lutego (edytowane) Ups. Edytowane 3 Lutego przez popper Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojtek B. Opublikowano 3 Lutego Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lutego Ups.Wbrew pozorom ma Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojtek B. Opublikowano 3 Lutego Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lutego Przepraszam za jakość, ale wrzucam z metra. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
popper Opublikowano 3 Lutego Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lutego Wbrew pozorom ma Nie pytałem: czy, tylko co? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojtek B. Opublikowano 3 Lutego Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lutego Nie pytałem: czy, tylko co?Bank jest pośrednikiem w Twoich płatnościach i na Twoje wskazanie może wnosić o zwrot środków np. z przelewów BLIK/przelewów internetowych do banku odbiorcy danej płatności. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
popper Opublikowano 3 Lutego Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lutego Nie jestem prawnikiem ani bankowcem, tylko człowiekiem małej wiary. 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
popper Opublikowano 3 Lutego Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lutego Tak czy owak, absolutnie Nie WOLNO odpuszczać, czego dowodzi mój, dośc już historyczny przypadek: https://jerkbait.pl/topic/6558-czasami-trafi-si%C4%99-cwaniak-problem-z-mikosz/?hl=oszust#entry1001528 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
psd27 Opublikowano 3 Lutego Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lutego Pewnie że takim gnidom nie należy odpuszczać, bo inaczej uczysz cwaniaczka, że może tak robić. Prawda taka, że gdyby jeszcze kopa w d***e zarobił od kogoś „życzliwego”, to może by zakodowało się w tym pustym łbie, że się nie kradnie. W Szwecji kiedyś ręce ucinali złodziejom i uważam, że to był bardzo dobry pomysł. 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlawekNikt Opublikowano 3 Lutego Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lutego Ale tego typu praktyki nigdy nie wrócą dlatego, że: 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi