cyprys19 Opublikowano 20 Marca Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Marca Rajmund to nasz stary druch @FrsParę osób już tu ''przewiózł '' 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LissioR Opublikowano 20 Marca Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Marca Ja też poproszę o informację, jeżeli są jakieś problemy, to rozważymy zbanowanie tego użytkownika - aktualnie ma zablokowany dostęp do giełdy, ale - rozumiem - że 'działa' bezpośrednio via priv, tak?No tak, wrzuciłem post w sprawie szpuli do vanforda, bo szukałem i napisał mi wiadomość na priv: Siemka mam dwie takie szpule jedna nowa jedna uzywana w stanie bdb . Moge oddac 2 za 200 zl wysylka w cenie lub 1x120zl 1x100zl jak cos to wal najlepiej wazzap bo na romingu jestem.alfredJako, że kasa nie za duża, wiadomość sensowna, to się dogadaliśmy. Najpierw wysyłał 2 tygodnie paczkę - bo jakiś wyjazd poważny. Potem się okazało, że ma tą szpule, ale nie do c2000s, a jednak do 2500, no i teraz zwraca kasę już też chyba ponad miesiąc. Aplikacja mu nie działa na firmowym telefonie, do banku już jedzie, ale po drodze silnik się zepsuł, mama może wyśle. To, że jutro wyśle już czytałem 10 razy, a że głupio się prosić o lekko ponad 100zł, to też na początku nie naciskałem. Dzisiaj zagroziłem zgłoszeniem, bo skończyła mi się cierpliwość i niby wysłał! Sposób w jaki kręci zmusił mnie poszukać, czy coś jest tutaj o nim pisane i jak widać jest... Ogólnie to gość wydaje się taki jakby nie do końca rozgarnięty - ciężko powiedzieć, czy to kradzieże z premedytacją, czy jakieś mega nieogarnięcie. Tak, czy inaczej kombinuje mocno i radzę unikać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Friko Opublikowano 20 Marca Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Marca No tak, wrzuciłem post w sprawie szpuli do vanforda, bo szukałem i napisał mi wiadomość na priv: Skoro prowadził sprzedaż za pośrednictwem komunikatora pomimo odebrania dostępu do giełdy na razie dostał bana na 5 dni. W tym czasie zdecydujemy czy ten czasowy ban przekształcić w ban stały. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
huligan77 Opublikowano 20 Marca Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Marca Skoro prowadził sprzedaż za pośrednictwem komunikatora pomimo odebrania dostępu do giełdy na razie dostał bana na 5 dni. W tym czasie zdecydujemy czy ten czasowy ban przekształcić w ban stały.Robi tu w ciula ludzi systematycznie z kilku kont,nicków a wy się zastanawiacie jaki ban mu dać???śmieszne... 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slawek_2348 Opublikowano 20 Marca Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Marca to podaj te konta i nicki... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
huligan77 Opublikowano 20 Marca Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Marca (edytowane) to podaj te konta i nicki...Od tego są służby specjalne. Edytowane 20 Marca przez Sławek77 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
guciolucky Opublikowano 20 Marca Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Marca Bazujemy na zaufaniu, skoro ktoś wykorzystał kilku z nas, musi odejść. Dając kolejną, drugą szansę, stajemy się tacy sami jak on... 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyprys19 Opublikowano 20 Marca Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Marca Kuba on sam daje sobie kolejne szanse, bo zakłada nowe konta! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
guciolucky Opublikowano 20 Marca Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Marca Blokada numerów IP, zwykle są dwa lub trzy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartsiedlce Opublikowano 21 Marca Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Marca Niestety, IP ma dynamiczne, za każdym logowaniem inny numer 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Friko Opublikowano 22 Marca Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Marca Po analizie przypadku zdecydowalismy sie wprowadzic ze skutkiem natychmiastowym nastepujace zmiany: 1. wydluzeniu z 30 do 60 dni ulega staz na forum uprawniajacy do korzystania z gieldy 2. uzytkownicy ktorzy na skutek naruszania regulaminu beda pozbawieni dostepu do gieldy beda oznaczeni kategoria BAN NA GIEŁDĘ 15 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PrzemekL Opublikowano 22 Marca Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Marca Gdzie to oznaczenie będzie widoczne? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SzczupakRzeczny Opublikowano 22 Marca Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Marca Gdzie to oznaczenie będzie widoczne?Pewnie dopiero jak wejdziesz na profil danego użytkownika. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Friko Opublikowano 22 Marca Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Marca pod ikonką awatara, tam gdzie macie +forumowicz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slawek_2348 Opublikowano 22 Marca Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Marca (edytowane) Wiem że się czepiam, ale taka moja rola : czym trzeba się zasłużyć na tytuł banomana ( jednorazowy przekręt czy recydywa) i na jakiej podstawie będziecie przyznawać to odznaczenie? Będzie sąd, rozprawa - bo chyba trzeba wysłuchać obu stron. Edytowane 22 Marca przez slawek_2348 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jano Opublikowano 22 Marca Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Marca tak jak do tej pory... nigdy pochopnie, zawsze zasłużenie 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
theslut Opublikowano 22 Marca Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Marca (edytowane) tak jak do tej pory... nigdy pochopnie, zawsze zasłużenieAż się młodziej poczułem ... tak co najmniej z 36 lat. Edytowane 22 Marca przez theslut Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Friko Opublikowano 22 Marca Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Marca Wiem że się czepiam, ale taka moja rola : czym trzeba się zasłużyć na tytuł banomana ( jednorazowy przekręt czy recydywa) i na jakiej podstawie będziecie przyznawać to odznaczenie? Będzie sąd, rozprawa - bo chyba trzeba wysłuchać obu stron.różne są przypadki ale najczęściej jest to zwieńczenie procesu zbierania punktów ostrzeżeń za kolejne naruszenia regulaminu giełdy w pozostalych przypadkach moga to byc np powtarzajace sie informacje od roznych uzytkownikow o naduzyciach na pewno na podstawie donosu od jednej osoby nikogo nie bedziemy banowac ani tez nie bedziemy prowadzic sledztw czy posredniczyc w sporach miedzy sprzedajacymi a kupujacymi Tak jak piszemy regulaminie, udostepniamy slup ogloszeniowy - kupujacy i sprzedajacy zawieraja transakcje na własne ryzyko i odpowiedzialnośc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gorgol Opublikowano 22 Marca Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Marca Czego nie wprowadzicie czegos takiego jak-opinie- takie coś jest na knives.pl wchodzisz w profil gościa,tak jak tu jest +forumowicz to pod spodem opinie,klikasz w to i jest -pozytywne,negatywne,neutralne byl-kupujacym/sprzedającym i wystawiasz ocenę,komentarz ale zawsze można się do niej odnieść,nie ze ktoś złośliwie nastuka negatywów.Wchodzisz sprawdzasz jego opinie i wiesz czy warto-wiem,że to nie załatwi problemu,ale było by mega pomocne. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Friko Opublikowano 22 Marca Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Marca Bo nie mamy takiej opcji w oprogramowaniu forum Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arkadio Opublikowano 22 Marca Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Marca Bo nie mamy takiej opcji w oprogramowaniu forumŚredniosprawny informatyk napisałby skrypt.Chyba że nie możecie edytować CMS Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karkoszek Opublikowano 22 Marca Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Marca To moja propozycja, aby pod giełdą była kolejna kategoria - opinie. Tam tematy, gdzie tytułem będzie nazwa profilu i kupujący oraz sprzedający będą mogli opisać przebieg transakcji z tym użytkownikiem. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
md30 Opublikowano 22 Marca Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Marca To moja propozycja, aby pod giełdą była kolejna kategoria - opinie. Tam tematy, gdzie tytułem będzie nazwa profilu i kupujący oraz sprzedający będą mogli opisać przebieg transakcji z tym użytkownikiem.I tak to za wiele nie zmieni, bo kombinator założy sobie kilka kont i sam sobie nawzajem będzie wystawiał pozytywne komentarze i opinie. A gdy nazbiera pozytywnych (swoich) opinii, to i tak kogoś prędzej czy później oszuka. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meps Opublikowano 23 Marca Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Marca Moim zdaniem opinie punkty są tu tak potrzebne jak temat Street Fishing Polandw głównym dziale forum. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
guciolucky Opublikowano 23 Marca Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Marca Moim zdaniem dostęp do giełdy po rocznym stażu na forum. Na pewno oszust nie będzie chciał tyle czekać a namierzone konta usuwać w miarę możliwości. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi