Qh_ Opublikowano 8 Czerwca Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca (edytowane) Spoko chłopaki. Dzięki za troskę. To nie pierwszy wdrażany program. Znam zagrożenia. Np. upgrade’y, koszty obsługi, czy gotowości serwisowej, brak wsparcia po jakimś czasie itp, itd.. Od tego jest umowa. Negocjacje trwają już … z dwa lata i zapraszam naszych informatyków i SAPowców. Ale są też porządne firmy..Z tą co gadam już kiedyś robiliśmy wdrożenie na kilkanaście fabryk i nie było problemów (No oprócz standardowych jak zaniki danych, zwiechy itp ale wszystko z firmą przeszliśmy bez strat w ludziach ) Ten program o którym piszę jeszcze ma inne funkcje jak np słowniki w 4 językach, żeby kazdy mógł z niego korzystać w swoim. Połączyć kilka fabryk w rożnych krajach. Szyty dla nas pod nasze potrzeby (choć oczywiście wiem, że mają już taki dla konkurencji). Te same wymagania, negocjowany w Niemczech, to był rząd ten sam tylko w Euro . Dlatego uwazam, ze PZW powinno wręcz pragnąc apki i programu. I nawet ponad bańka to uważam w PZW kropla w morzu. Vs szybkość i przejrzystość rozliczeń. No właśnie … przejrzystość … Mam nawet taki pomysł. Przy zakładam 600tyś „posiadanych” członków. 1.200.000pln na apkę w jednym roku to raptem 2PLN na członka. Ja bym chętnie dopłacił …A jakie to stwarza możliwości. Zarządzania wędkarzami, wodami i zarybieniami … . Wszystko w plikach. Można pisać doktoraty. Co do użytkowania. Po prostu nie dać innej opcji. Każdy ma teraz smartfona. Ten program o którym piszę, myślicie że rolnicy, szczególnie ci starsi, to wszyscy są miszczami cyfryzacji? Niektórzy do dziś nawet maila nie mają. Ale mają dzieci … Edytowane 8 Czerwca przez Qh_ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi