Soniacz Opublikowano 15 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2012 Witam ma ktoś może jakiś namiar na magika od smarowania kołowrotków w Olsztynie lub okolicach. Jest zima więc czas zadbać o kołowrotki, bo przyszły sezon (jak każdy) będzie wyjątkowo obfitował w potwory Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
saw Opublikowano 15 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2012 Sklep Wędkarski "Sezon" na ul. Dworcowej 7. Ja sam smaruje moje maszynki w domowym zaciszu ale wiem że noszą ludzie do nich, nie wiem jak robią, nie wiem też jakich smarów używają ale namiar jest. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GregorS Opublikowano 15 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2012 Witam, jak chcesz oddać w cudze ręce to na Pstrowskiego w Bass jest "serwis".Kiedyś mi dawno temu reanimowali kręciołek, nowych nie oddawałem sam dłubię.Tylko ciężko znaleźć wejście do piwnicy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zamki Opublikowano 16 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2012 Mówisz o tym człowieku, który kiedyś pilkery produkował tam na przeciwko pętli koło polmozbytu za ozosem ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Soniacz Opublikowano 16 Grudnia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2012 Właśnie się zastanawiam czy dać komuś w Olsztynie czy może wysłać do Pana Leśniaka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rybak109 Opublikowano 16 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2012 Właśnie się zastanawiam czy dać komuś w Olsztynie czy może wysłać do Pana Leśniaka. nie ma co się zastanawiać najlepiej samemu zrobić serwis swojej maszyny nie ma w tym wielkiej filozofii, weź srubokręt i do dzieła. pozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GregorS Opublikowano 16 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2012 Mówisz o tym człowieku, który kiedyś pilkery produkował tam na przeciwko pętli koło polmozbytu za ozosem ? Nie wiem co on produkuje, ale być może. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meth666 Opublikowano 16 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2012 spotkałem się z szybkim serwisem smarowania kołowrotka w Esoxie na Kołobrzeskiej , sam nie oddawałem ale pan który odbierał Emblema był zachwycony. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi