UncleZin Opublikowano 6 Lutego Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lutego (edytowane) Cześć, próbowałem znaleźć temat, ale coś mi nie idzie. Szukam casta, pod kajak, krótki kij, 213cm Multik jaki chcę zamontować to CC 101 dc, od kija oczekuje paraboli, pięknej pracy pod kajakiem, kij przeznaczony na ryby powyżej 5kg z rzutu, nad niczym innym się nie zatrzymuje. Dobra ładowność, łowię w nocy w większości więc precyzja to podstawa. Dół z zapasem mocy, dobra amortyzacja przy zacięciu, praktycznie łowię gumami 15-23 cm + 2x kotwica takie też gumy chciałbym obsługiwać ( rzadziej twardziele ) skupmy się na gumach. Seryjniak? Tak byłoby najlepiej, najszybciej go dostanę, pracownia? Może temat będę kręcił, ale ciężko mi kogokolwiek znaleźć( brak czasu ) a jak już go mam to lecę na rybki i go nie trace Będę wdzięczny za jakieś sugestie. Edytowane 6 Lutego przez UncleZin Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karkoszek Opublikowano 7 Lutego Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lutego Łowię Westin W3 Livecast, tym do 100 gram, i jestem mega zadowolony, ale ja nie jestem wędkowym wybrzydzaczem Teraz zamówiłem sobie jeszcze do 140g, bo do większych gum brakuje mu mocy. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojciiech Opublikowano 10 Lutego Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lutego Łowię Westin W3 Livecast, tym do 100 gram, i jestem mega zadowolony, ale ja nie jestem wędkowym wybrzydzaczem Teraz zamówiłem sobie jeszcze do 140g, bo do większych gum brakuje mu mocy. hej, ten do 100 g głęboko pracuje po wcięciu ryby? Powiedzmy od 70 cm ryby w górę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi