artur_rt222 Opublikowano 8 Lutego Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lutego Szukam informacji zakupowych sprzętu wędkarskiego z platformy Temu ?? Znalazłem aliexspress ale Temu nie ????jeśli ktoś wie może podesłać link . dziękuję z góry Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lokityrem Opublikowano 8 Lutego Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lutego Szukam informacji zakupowych sprzętu wędkarskiego z platformy Temu ?? Znalazłem aliexspress ale Temu nie jeśli ktoś wie może podesłać link . dziękuję z góryNie rozumiem pytania, a trzeźwy jestem. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kokosz Opublikowano 8 Lutego Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lutego Nie rozumiem pytania, a trzeźwy jestem.Podejrzewam, ale to tylko podejrzenie (a trzeźwy już nie jestem), że chodzi o forum/portal, gdzie można znaleźć informacje dot. zakupów przedmiotów związanych z wędkarstwem, na platformie zakupowej „temu”. Poczekajmy cierpliwie, co autor miał namyśli. ???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sławomir Opublikowano 8 Lutego Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lutego Szukam informacji zakupowych sprzętu wędkarskiego z platformy Temu ?? Znalazłem aliexspress ale Temu nie ????jeśli ktoś wie może podesłać link . dziękuję z góryMasz fejsa to wejdź i wpisz w wyszukiwarkę Temu i kłopot z głowy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gabriel Kozdraś Opublikowano 9 Lutego Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lutego Podejrzewam, ale to tylko podejrzenie (a trzeźwy już nie jestem), że chodzi o forum/portal, gdzie można znaleźć informacje dot. zakupów przedmiotów związanych z wędkarstwem, na platformie zakupowej „temu”. Poczekajmy cierpliwie, co autor miał namyśli. [emoji6]Ale sporo sprzętu z Ali dostępnego jest na Temu.Ja jak coś chce kupić na szybko, to sprawdzam czy jest dostępne na Temu, ile potrwa transport i jaka jest cena. I czy jest duża różnica vs Ali i cxy się mi się to kalkuluje. Wysłane z mojego SM-G991B przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi