Marek J Opublikowano 24 Września Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Września Mogłem w temacie szczupaki ale nie bo to był przyłów. Już myślałem że rzeka dała mi prezent urodzinowy w postaci troci a to zielony. Nie jakiś okaz bo jedyne 80 cm no ale z prezentu trzeba się cieszyć. Rybka pływa sobie dalej a na kolacje schabowe z kani będą. Trafiłem niezłą rodzinkę. 13 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
md30 Opublikowano 24 Września Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Września Mogłem w temacie szczupaki ale nie bo to był przyłów. Już myślałem że rzeka dała mi prezent urodzinowy w postaci troci a to zielony. Nie jakiś okaz bo jedyne 80 cm no ale z prezentu trzeba się cieszyć. Rybka pływa sobie dalej a na kolacje schabowe z kani będą. Trafiłem niezłą rodzinkę. 20250924_074728.jpg 20250924_074413.jpg 20250924_083853.jpg 20250924_092937.jpgPo spodobie trzymania tego szczupaka, nie mam wątpliwości, że to była wyprawa na trocie.[emoji846] Wysłane z mojego SM-A566B przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlawekNikt Opublikowano 24 Września Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Września (edytowane) Uklejka na relatywnie sporą przynętę z agrafką ? Proszę bardzo I najmniejszy esox jakiego do tej pory złowiłem. <...> Edytowane 28 Września przez Jano 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vako Opublikowano 24 Września Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Września Uklejka na relatywnie sporą przynętę z agrafką ? Proszę bardzo rzy.jpg I najmniejszy esox jakiego do tej pory złowiłem. rzyl.jpgPierwsza fota to jelc. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlawekNikt Opublikowano 24 Września Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Września (edytowane) Pierwsza fota to jelc. Łowiłem wzdręgi wśród których było też kilka uklei. Nawet nie wiem, które to konkretnie foto było, wtedy były chyba tylko 2. Szczerze przyznam, że nawet się nie przyglądałem zbytnio, ale zawsze byłem przekonany, że jelec ma bardziej rozbudowaną płetwę grzbietową i ogonową, są większe. Cóż, jeśli to jelec to mój błąd w ocenie. Muszę się baczniej przyglądać rybkom. Edytowane 24 Września przez S.N. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
trout master Opublikowano 25 Września Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Września To nie jelec. Raczej na pewno uklejka. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lokityrem Opublikowano 25 Września Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Września Uklejka na relatywnie sporą przynętę z agrafką ? Proszę bardzo rzy.jpg I najmniejszy esox jakiego do tej pory złowiłem. <...>Widać pięknie to polskie ' bezzwłoczne wypuszczenie'ryby bez wymiaru. Nice nice. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlawekNikt Opublikowano 25 Września Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Września (edytowane) Sfotografowałem to co chciałem, a nie tylko samą rybę, ponieważ nie tylko ona miała zostać na zdjęciu. Co do komentarza: nie mierz wszystkich swoją miarą !! Edytowane 25 Września przez S.N. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Flexx Opublikowano 29 Września Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Września (edytowane) Śledzie na Libra Lures. Kilka kilometrów od morza. Edytowane 29 Września przez Krzysiek Rogalski 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mundurowy Opublikowano 29 Września Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Września Karsibór? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Flexx Opublikowano 29 Września Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Września Zgadza się. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
guciolucky Opublikowano 29 Września Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Września W miejscu złowienia woda jest słodka? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Flexx Opublikowano 29 Września Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Września Zależy od kierunku prądu. Wczoraj był prąd od morza w kierunku Zalewu Szczecińskiego i to zapewne jest przyczyna takiego połowu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mundurowy Opublikowano 29 Września Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Września Lata temu łowiłem śledzie na dużym pirsie w karsiborzu ,a słyszałem że trafiał się również na głowicy wyjścia z kanału Piastowskiego na zalew.. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi