Skocz do zawartości
  • 0

Nowi moderatorzy na jerkbait.pl

admin1348902092

Pytanie

Witam,

Niniejszym chciałem ogłosić, że na forum jerkbait.pl przybyło nam dwóch nowych moderatorów. Są nimi Pitt oraz Mifek. Gratulacje!

Wizją jerkbait.pl jest ciągłe podnoszenie jakości strony internetowej. Widzimy to poprzez publikację fachowych artykułów oraz przez wymianę doświadczeń na forum. Wprowadzając nowych moderatorów chcielibyśmy zagwarantować Wam jeszcze wyższy standard opieki nad forum. Chcielibyśmy byście nie musieli przebijać się przez setki treści by dotrzeć do tej jedynej związanej z tematem. Mam nadzieję, że będzie się Wam podobało. Opiekę nadrzędną nad forum sprawuję osobiście więc chciałbym byście, jeśli macie jakieś uwagi o funkcjonowaniu moderatorów, przekzywali do mnie bezspośrednio. Jestem otwarty na sugestie i uwagi.

Zachęcam również do publikowania swoich artykułów. Zapraszam!

Pozdrawiam

Remek

22 odpowiedzi na to pytanie

Rekomendowane odpowiedzi

• 0

Chcielibyśmy byście nie musieli przebijać się przez setki treści by dotrzeć do tej jedynej związanej z tematem.

Ha! To może to jest właśnie dobre miejsce na mój post. Jako nowy użytkownik forum ze świerzym spojżeniem, muszę powiedzieć że znajduję zaskakująca ilość off-topa jak na tak renomowane forum. Tak więc chłopaki.... do roboty! <_<

• 0

Tomaszku offtopic to miejsce jak najbardzije porządane.... w koncu (oficjalnie) nie tylko ryby nam w głowach, a skoro jest takie - ponoć fajne - forum i równie fajni (to na pewno) forumowicze to dlaczego nie zasięgnąć czasami języka wśród swoich :D

• 0

Chcielibyśmy byście nie musieli przebijać się przez setki treści by dotrzeć do tej jedynej związanej z tematem.

Ha! To może to jest właśnie dobre miejsce na mój post. Jako nowy użytkownik forum ze świerzym spojżeniem, muszę powiedzieć że znajduję zaskakująca ilość off-topa jak na tak renomowane forum. Tak więc chłopaki.... do roboty! <_<

I wtedy w miarę dobra atmosfera zaczęła by się kończyć... :unsure: Chyba nie jest, aż tak źle?

P.S.

No może paru off-topikarzy dziś poniosło ;)

• 0

Forum jest pisane może moderatorzy zajmą się ortografią :D chyba, że ona nie ma wiele wspólnego z podnoszeniem poziomu , wtedy cofam swą wypowiedź.

Gratuluję moderatorom i życzę powodzenia w moderowaniu :D

Bassy, gratuluję pomysłu :wacko: Gdybyśmy mieli poprawiać ortografię musielibyśmy chyba nie spać.

Pozdrawiam

Remek

• 0

Forum jest pisane może moderatorzy zajmą się ortografią :D chyba, że ona nie ma wiele wspólnego z podnoszeniem poziomu , wtedy cofam swą wypowiedź.

Nie wyobrażam sobie tego... :wacko:

Poza tym, moderator nie jest po to aby sprawdzać błędy ortograficzne w tekstach forumowiczów.

W przypadku błędów ortograficznych i wszystkich innych błędów w pisowni, KAŻDY forumowicz musi sam zadbać o to co pisze i czy pisze poprawnie.

• 0

Coś dla użytkowników Mozilli.

Mozilla stworzyła dodatek który właśnie sprawdza poprawna pisownie.

Ta wtyczka jest prosta ponieważ działa tak samo jak system który zawarty jest w Microsoft Wordzie (Pakiet Office).

https://addons.mozilla.org/pl/firefox/downloads/file/15578/p olski_slownik_poprawnej_pisowni-1.0.20070508-fx+tb+sm.xpi

Pozdrawiam

Slider