Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Witam wszystkich

Mam możliwość kupna 8 książek w dość przyzwoitej cenie jak na tą ilość tylko tu mam zawahanie bo nie wiem nawet na co mam zwrócić uwagę przy zakupie

Jak byście mogli mnie trochę nakierować na co najbardziej patrzeć

Książki takich Osób jak

-A. Skarżyński

-T.Barowicz oraz W.Tatarczuch

-J.Riha

-W. Strzelecki

Trochę dziwna wiadomość.

Jeśli przetrzepujesz danych książek i Ci pasują konkretne wersje do biblioteczki kup, jeśli nie to nie kupuj.
Jak nie jesteś pewien, możesz wypożyczyć z biblioteki.

Ja mam taką zasadę, aby nie zajmować miejsca mniej wartościowymi pozycjami. A jak już coś chce kupić, to szukam ładnego wydania, jeśli z drugiej ręki to nie zniszczonego.

• Like 2

Kupuj za pobraniem lub z ręki do ręki.

Książki mogą być w rożnym stanie i sam musisz ich stan ocenić. po 12,5 ..znajdziesz klientów nawet jak je przeczytasz i uznasz za bezwartościowe dla Ciebie.

Chyba ze to oferta z olx albo jakiejś grupy FB .. to polecam wątek o oszustach i żadnego blika z góry :)

Ciężko coś napisać. Sam mam zbędne książki, które bym opylil w cenie 100 za 8, to nie musi być zaskakujące. Z drugiej strony posiadam też bardzo ładne wydania,na przyklad pisma Machiavellego w skórze, albo polskie kasyki z wydawnictwa dolnoslaskiego. Książka książce nie równa

Ja to kompletnie nie rozumiem tego wątku. Kolega może odebrać osobiście i zapewne jest osoba, która czytać umie i jakieś książki w ręce miała. Więc o co jest właście pytanie? Na co zwrócić uwagę kupując książkę? Na to, aby była kompletna i najlepiej papier nie był żółty, bo czytanie takiej książki szkodzi na wzrok. Naprawdę trzeba o to pytać na forum wędkarskim?