Mało doświadczony Opublikowano 12 Lutego Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lutego Witam wszystkich Mam możliwość kupna 8 książek w dość przyzwoitej cenie jak na tą ilość tylko tu mam zawahanie bo nie wiem nawet na co mam zwrócić uwagę przy zakupie Jak byście mogli mnie trochę nakierować na co najbardziej patrzeć Książki takich Osób jak -A. Skarżyński -T.Barowicz oraz W.Tatarczuch -J.Riha-W. Strzelecki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
korol Opublikowano 12 Lutego Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lutego Trochę dziwna wiadomość.Jeśli przetrzepujesz danych książek i Ci pasują konkretne wersje do biblioteczki kup, jeśli nie to nie kupuj.Jak nie jesteś pewien, możesz wypożyczyć z biblioteki.Ja mam taką zasadę, aby nie zajmować miejsca mniej wartościowymi pozycjami. A jak już coś chce kupić, to szukam ładnego wydania, jeśli z drugiej ręki to nie zniszczonego. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mało doświadczony Opublikowano 12 Lutego Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lutego Tak to są książki z drugiej ręki ale trochę mi cena nie pasuje bo za 8 książek chcę tylko 100 zł i stąd to moje pytanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gabriel Kozdraś Opublikowano 12 Lutego Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lutego Kupuj za pobraniem lub z ręki do ręki.Książki mogą być w rożnym stanie i sam musisz ich stan ocenić. po 12,5 ..znajdziesz klientów nawet jak je przeczytasz i uznasz za bezwartościowe dla Ciebie.Chyba ze to oferta z olx albo jakiejś grupy FB .. to polecam wątek o oszustach i żadnego blika z góry Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mało doświadczony Opublikowano 12 Lutego Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lutego Mam możliwość odbioru osobistego od tej osoby bo mieszka nie daleko ode mnie więc wskoczę na rower i podjadę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gabriel Kozdraś Opublikowano 12 Lutego Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lutego I to jest bardzo słuszna koncepcja.Pochwal się tym co kupisz:) Wysłane z mojego SM-G991B przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
korol Opublikowano 12 Lutego Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lutego Ciężko coś napisać. Sam mam zbędne książki, które bym opylil w cenie 100 za 8, to nie musi być zaskakujące. Z drugiej strony posiadam też bardzo ładne wydania,na przyklad pisma Machiavellego w skórze, albo polskie kasyki z wydawnictwa dolnoslaskiego. Książka książce nie równa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
psd27 Opublikowano 12 Lutego Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lutego Ja to kompletnie nie rozumiem tego wątku. Kolega może odebrać osobiście i zapewne jest osoba, która czytać umie i jakieś książki w ręce miała. Więc o co jest właście pytanie? Na co zwrócić uwagę kupując książkę? Na to, aby była kompletna i najlepiej papier nie był żółty, bo czytanie takiej książki szkodzi na wzrok. Naprawdę trzeba o to pytać na forum wędkarskim? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyprys19 Opublikowano 12 Lutego Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lutego Mam wrażenie, że coraz częściej mamy do czynienia z jakimiś botami. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi