Gobio Gobio Opublikowano 12 Lutego Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lutego (edytowane) witam, przymierzam się do pierwszego projektu wędki, ogólnie mam sporo pytań ale na początek jaką dobrać wewnętrzną średnicę uchwytu fuji TCH do blanku o średnicy 10mm(black buster). na czym osadzić uchwyt i jaką żywicę polecacie do montażu?dawno mnie nie było , pozdrawiam Edytowane 12 Lutego przez Gobio Gobio 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysiu Opublikowano 18 Lutego Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lutego Widzę że temat już tydzień i nikt nie kwapił się odpisać .Trochę to smutne gdyż z tego co kojarzę nasze forum zasila grono naprawdę zacnych specjalistów w każdym możliwym temacie wędkarskim .Także Wojtku trzymam kciuki za twój projekt wrzuć tu proszę jakieś foty po jego zakończeniu bo z tego co widzę będziesz w 100% ojcem swojego sukcesu (mam nadzieję ). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zetika16 Opublikowano 18 Lutego Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lutego Myślę że poniekąd dlatego że temat był już wielokrotnie poruszany. Poszukaj tematu Mekamila - tam zdradza różne tajniki RB Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mekamil Opublikowano 18 Lutego Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lutego Raczej dlatego, że odpowiedzi na te pytania padły w innym wątku, więc nie było po co ich dublować i tutaj. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gobio Gobio Opublikowano 4 Marca Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Marca Tak to wyszło. Wysłane z mojego NE2213 przy użyciu Tapatalka 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MatB Opublikowano 4 Marca Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Marca Czy zdradzisz jaka jest nić widąca na przelotkach? Szukam inspiracji do swojego projektu. Jak koniec końców rozwiązałeś sprawę montażu uchwytu? Arbor, taśma? Miłego dnia! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gobio Gobio Opublikowano 4 Marca Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Marca Prowrap metallic black Wysłane z mojego NE2213 przy użyciu Tapatalka 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gobio Gobio Opublikowano 4 Marca Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Marca Ostatecznie nawinąłem 3 paski wąskiej taśmy papierowej, zalałem żywiącą powyżej i postawiłem.pionowo blank żeby żywica zrobiła szczelny pierścień. Trzyma solidnie. Wysłane z mojego NE2213 przy użyciu Tapatalka 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gobio Gobio Opublikowano 23 Marca Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Marca (edytowane) Kolejny projekt na Black buster 6'6" 8kg cięższe gumy z opadu i trolling szczupakowy/sandaczowy...czas pokaże jak mówi klasyk.Brakuje jeszcze lakieru na opisach... I się zastanawiam: naklejki czy moje bazgroły?!HotRods#2 GreenMamba Wysłane z mojego NE2213 przy użyciu Tapatalka Edytowane 23 Marca przez Gobio Gobio 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi