Krzysiek_W Opublikowano 15 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2012 No właśnie. Rzeka Odra, kij od 11' do 12'6" ,jeszcze nie wiadomo, 3/4 oz. Są rozmiary kręćków 6", 8" i inne. Z czym to się je? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
minkof Opublikowano 15 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2012 TUTAJ znajdziesz garść informacji. Przy kiju 13'6" mam kołowrotek 4,5" i jakoś to działa:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzychun Opublikowano 15 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2012 TUTAJ znajdziesz garść informacji. Przy kiju 13'6" mam kołowrotek 4,5" i jakoś to działa:)Ja też takim zestawem puszczałem swego czasu skórkę chleba po powierzchni. Super się łowiło. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcinesz Opublikowano 15 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2012 A co chcesz na taki zestaw łowić? Skórka, spławik po angielsku czy spuszczany spinning? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcinesz Opublikowano 15 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2012 A co chcesz na taki zestaw łowić? Flyfishing czy skórka / spławik po angielsku? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysiek_W Opublikowano 15 Grudnia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2012 @minkof, dzięki, jest garść informacji. @marcin, spławik + skórki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcinesz Opublikowano 17 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2012 Fajna zabawa. Jak 15 lat temu byłem w Anglii, nabyłem Drennana 12', a potem centrepina Leeds Classic. Ale moja Pilica była za szybka do takiego łowienia... Sprzedałem :-(.Powodzenia :-)! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzychun Opublikowano 18 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2012 Fajna zabawa. Jak 15 lat temu byłem w Anglii, nabyłem Drennana 12', a potem centrepina Leeds Classic. Ale moja Pilica była za szybka do takiego łowienia... Sprzedałem :-(.Powodzenia :-)!Dokładnie z tego samego powodu (tylko że Warta) zarzuciłem łowienie tym sprzętem. Przy obławianiu z brzegi dało radę przy wolniejszych odcinkach. Brodząc już nie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysiek_W Opublikowano 23 Grudnia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2012 Młynek powinien mieć łożyska, czy da rady modelem bez? Znajomy ma jakiś radziecki wynalazek i nie wiem czy to by się nadawało. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzychun Opublikowano 23 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2012 Musi moim zdaniem.Ale Ty nawet nie myśl o radzieckim. Są tragiczne w stosunku do tych, które mozna w UK kupić (fakt, cenowo też). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysiek_W Opublikowano 23 Grudnia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2012 Rozumiem. A to? : Ma łożyska. Tyle, że nigdzie nie mogę znaleźć info o masie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzychun Opublikowano 23 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2012 Trudno mi stwierdzić czy jest ok. Ja miałem jakiegoś Hardy 4,5". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi