bazyloss Opublikowano 15 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2012 http://mulinete.wordpress.com/2012/09/30/in-plastic-e-fantastic-3/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
makamba Opublikowano 15 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2012 Też tak robiłem.Nie wiem jaką masą on tam zalewa.Ja zalewałem gipsem porcelanowym , albo żywicą poliestrową. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mdziam_78 Opublikowano 15 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2012 A dałoby radę przetłumaczyć, albo przepis PL podesłać. Moja ślubną kiepsko gotuje, a jeżeli jeszcze nie zrozumie przepisu to.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mdziam_78 Opublikowano 15 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2012 Na Allegro jest sporo różnych żywic do zrobienia formy, ale z czego zrobić gumki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamil Z. Opublikowano 15 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2012 Na Allegro jest sporo różnych żywic do zrobienia formy, ale z czego zrobić gumki?Może ze starych, poogryzanych gumek? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
saw Opublikowano 15 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2012 Jest takie coś jak Alumisol Soft Plastic, 15 dolców za kg. Tutaj można zobaczyć jak Pan robi... http://www.youtube.com/user/AlumiliteCorporation/videos Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bazyloss Opublikowano 15 Grudnia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2012 w tekście jest podany zarówno materiał na formę jak i gumy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi