filip Opublikowano 18 Lutego Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lutego Wybieram się na jesień na Malediwy, nie stricte wędkarsko ale chciałbym chociaż ze dwa dni spróbować złowić GT.Był ktoś może i korzystał z usług lokalnych przewodników ?Jeśli tak to poprosiłbym o namiary, opinie sugestie itp. Wezmę też lżejszy sprzęt jakąś 7 klasę na mniejsze stworki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
domeldoom Opublikowano 28 Lutego Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lutego Jaki rodzaj wypadu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
filip Opublikowano 28 Lutego Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lutego Wakacje po prostu ale przy okazji chcę spórbować złowić GT. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jack__Daniels Opublikowano 10 Marca Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Marca Lzejszy sprzet to wg Ciebie #7. Co masz zamiar zabrac ciezszego? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
filip Opublikowano 11 Marca Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Marca Jak co ? na GT to #12 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jack__Daniels Opublikowano 11 Marca Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Marca Jak co ? na GT to #12Idziesz wlasciwa droga . kilka dni temu wlasnie mojego pierwszego zlowilem . 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
smile Opublikowano 5 Maja Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Maja Ja lecę za 3 tygodnie, rozważę wyprawę z przewodnikiem, ale również myślę żeby kupić jakiegoś trawela, wrzucić w walizkę i popróbować z brzegu na małe gumki. Ktoś może próbował atakować z brzegu na Male, Na co mogę liczyć? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi