januszw6666 Opublikowano 16 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2012 Co myślicie o takim zestawie na sandacza i może szczupaka metodą na kopyta twistery. Kołowrotek ma być nowy ale na nową wędkę trzeba będzie jeszcze poczekać. Może jeszcze ktoś mi poleci jakiś sprawdzoną i niedrogą pletkę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stone Opublikowano 16 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2012 ja sandacze lowie na plytkich wodach na kijek millenium perch cw do 18g.spokojnie sobie daje rade z glowkami 15g+3'' guma do tego kręciolek Red Arc 10300 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zenek Opublikowano 16 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2012 Młynek to dobry wybór sprawdzi się na sandała i szczupłego miałem taki zestaw w tym sezonie : Team Dragon 2,75m/10-28g + SPRO Red Arc Tuff-Body 10400W nowym roku test ST1024F-MHX + SPRO Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
januszw6666 Opublikowano 16 Grudnia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2012 Przygodę ze spinem dopiero mam zamiar zacząć więc cieszy mnie to że moje plany co do sprzętu są chociaż w połowie trafione. Też patrzyłem na TEAM DRAGON 2.40 /18-42g bo to uniwersalny kij na łódź i z brzegu ale na razie finanse nie pozwalają. Mam tu niedaleko zbiornik zaporowy więc głębokości są tu większe. Napiszcie jakie pletki stosujecie lub byście polecili. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mariano Italiano Opublikowano 16 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2012 Zapraszam do zagłębienia się w forumowe tematy.Masz tutaj lekturę na całą zimę,opisy sprzętu,porównania i inne bezcenne informacje.Powodzonka! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zenek Opublikowano 17 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2012 (edytowane) test sprzętu >> http://fishing-test.pl/koowrotki/22-koowrotki/236-spro-red-arc-tuff-body-10400>> http://fishing-test.pl/wdki/23-wdki/339-team-dragon-225cm-18-42g Edytowane 17 Grudnia 2012 przez zenek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lokoko83 Opublikowano 9 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2013 PanowieIle Spro Red Arc 4000 mieści (w rzeczywistości a nie z pudełka) plecionki 0,19 mmm na szpulęMieści się 130 m ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciejowaty Opublikowano 9 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2013 Zakładając ,że chodzi o plecionkę 15 lbs to spokojnie się zmieści.20lbs też na styk wejdzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lokoko83 Opublikowano 9 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2013 dzięki Maciejowaty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi