DonPablo Opublikowano 7 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2013 Albo są zbyt .........., aby pewne sprawy zrozumieć. Nie wstydź się kolego i napisz jacy są, bo nie wiem. Kropkami nic nie powiedziałeś. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomasz K Opublikowano 7 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2013 - zapatrzeni w siebie - Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kuba Standera Opublikowano 15 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2013 http://www.nosalmonfarmsatsea.com/archives/799 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomaszek Opublikowano 29 Listopada 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2013 Hej Niejako na złość wszystkim co uważają że jakiekolwiek akcje nie mają sensu i odsyłają aby się oflagować przed Tesco, miło mi donieść szanownym kolegom że na razie budowa farm w zatoce Galway została wstrzymana. http://www.advertiser.ie/galway/article/65361/galway-bay-salmon-farm-halted-as-eu-concerned-by-fundamental-errors-in-scientific-data Najlepszego! 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sławek Oppeln Bronikowski Opublikowano 30 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2013 Cieszę się wraz z Tobą z sukcesu ,chociaż do zatoki Galway mam daleko .. I zazdroszczę , że te kilka czy kilkanaście tysięcy zebranych podpisów ludzi protestujących ma jednak swoją wagę , przynosi oczekiwany skutek . Bo u nas nawet milionem podpisów , władza dupę sobie podciera .. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kuba Standera Opublikowano 17 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2014 http://www.advertiser.ie/galway/article/66337/storm-waves-would-have-destroyed-fish-farm-and-bay-say-salmon-groups Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kuba Standera Opublikowano 29 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2014 http://bantryblog.wordpress.com/2014/03/29/press-release-29-march-coveney-confirms-irelands-largest-salmon-farm-escape/ Łososie nie uciekają, nie ma problemu.A co, jesli zwieje ich... 230 tysięcy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzegorz88 Opublikowano 29 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2014 (edytowane) W Polsce nikt nie protestowałby Edytowane 29 Marca 2014 przez grzegorz88 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomasz K Opublikowano 29 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2014 Polacy, nic się nie stało! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
staszek Opublikowano 30 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2014 A ja teraz mam dylemat:zjeść rybę z marketu (vide farmy lub połowy przemysłowe..) czy jak sam coś złapię Bo jak widzę nie można mieć rybkę i zjeść rybkę ( z marketu...lub kutra) czego się nie dotknę to szkodzę matce ziemi : albo zjem sobie wołowinkę z farmy , ale tutaj produkcja przemysłowa , krówki mają gazy a te wpływają na poziom CO2 , potem te strasznie ubojnie ... , mogę zjeść sobie kapustkę , ale ta albo z GMO albo nafaszerowana pestycydami .Ja zasłaniam się etyką w swoim wędkowaniu a zarazem widzę ze jem coś co w sumie zostało w straszny sposób wyprodukowane, z dużym niszczycielskim skutkiem dla mamusi ziemi.I co jeść Panie, co jeść ................ ( nie jest to pytanie w związku z C&R i wędkarstwem bo to wiadomo ale takie ogólne ) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kuba Standera Opublikowano 30 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2014 Marchewkę. Ale one też cierpi - miej sumienie, wsuwaj kamienie :D 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sacha Opublikowano 30 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2014 I co jeść Panie, co jeść ................ Staszek, jedz grunt . Grunt to zdrowie . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ObraFM Opublikowano 14 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2017 Dla miłośników ryb wierzących w ich zbawienne działanie dla organizmu – twórcy dokumentu „Ryba czy tylko filet?” – nie mają dobrych wiadomości. Norweski łosoś jest najbardziej toksyczny na świecie – twierdzi, wyjaśniając, że to ryba naszpikowana chemikaliami.Francuzki dokument „Ryba czy tylko filet?” dzisiaj o 22.55 w TVP 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cristovo Opublikowano 14 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2017 (edytowane) Ja tam żadnych łososi norweskich nie jem.....ale też żadnych tego rodzaju filmów oglądać nie będę, okaże się jeszcze, że najmądrzejszy w tym wszystkim jest kolega gumofilc, walący wszystko w łeb...on wie, że lepsza i zdrowsza jest ryba dzika, on nie skala się zakupami we francuskim hipermarkecie, on woli bolenia, łososia dla ubogich, za to bez antybiotyków i sterydów. Jeszcze trochę i przyjdzie żreć mlecz PS "Francuzki" to dwie lub więcej kobiety płci odmiennej, dokument prawdopodobnie jest "...ski" Edytowane 14 Lutego 2017 przez cristovo 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paweł O Opublikowano 19 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2017 https://www.youtube.com/watch?v=2l1bHFWimmY Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Obdarty Opublikowano 20 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2017 Oglądałem ten francuski film już jakiś czas temu. Na początku jest o chodzili pani w Azji a potem akcja przenosi się do Norwegii. Szczerze jeśli to chociaż w połowie prawda to ja za norweskiego łososia dziękuję i nie jadłem go od momentu obejrzenia filmu. A obejrzeć polecam każdemu a zwłaszcza rodzicom karmiącym dzieci pyszną,zdrową rybką. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi