Gość Umbra Opublikowano 25 Lutego Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lutego (edytowane) Cześć Kompletuję sobie kamizelkę "wędkarską"Szukam fajnych kieszeni na przód, do pudełek, portfeli na woblery, itpNa dolną część kamizelki, w systemie molleBez udziwnień i trzymadeł na noże, itp Nie jakieś potężne, ponieważ nie lubię jak mi coś non stop zawadza.Docelowo szersze niż dłuższe/wyższe... ale nie ogromne Najlepiej w kamuflarzu, ale niekoniecznie.Najlepiej na zamek, lecz nigdy nie korzystałem z kieszonek z klapą i klipsem (to praktyczne wgl do kamizelki?)Nienawidzę rzepów.. Zwłaszcza na zewnętrznej stronie.Wszystko wożę w bagażniku i rzepy zaczepiają się o boki lub wykładzinę...Coś tam sobie niby znalazłem, ale może ktoś będzie miał inne propozycje Tylko wysokiej jakości, żadne aliexpressowe Edytowane 25 Lutego przez Umbra Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlawekNikt Opublikowano 25 Lutego Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lutego Klapa i klips jak najbardziej zdaje egzamin. Sam mam taką kamizelkę, którą przed kilku laty złożyłem. Aktualnie też używam czegoś podobnego tyle, że poszedłem w minimalizm. Swoje rzeczy kupowałem i na allegro i na olx, a nawet za granicą, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andru77 Opublikowano 4 Marca Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Marca Baribal ma trochę tego w ofercie, zerknij. Fajne rzeczy robią w różnych konfiguracjach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi