Metar Opublikowano 28 Lutego Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lutego Szanowni. Proszę o pomoc. Nabyłem drogą kupna mikro cykadki - rękodzieło. Niestety nie uzbrojone. Gdzie mogę dostać mikro kotwiczki i kółka łącznikowe. Nadmieniam, że rozmiar #20 jest dużo za duży. Cykadki mają około 12 mm długości. Dziękuję za pomoc. Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pablo Opublikowano 28 Lutego Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lutego https://ibait.pl/klolka/decoy-r-1-split-ring-black-00-20szt?sort=p.model&order=ASC Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mikrobajt Opublikowano 5 Marca Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Marca Za mała kotwiczka może być przyczyną wielu nie zaciętych i spiętych ryb . Także ostrożnie z tą minimalnością. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Metar Opublikowano 6 Marca Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Marca Takie wariaty… Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mekamil Opublikowano 6 Marca Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Marca Chyba raczej: https://pl.aliexpress.com/item/1005004991815321.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Night_Walker Opublikowano 6 Marca Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Marca Mam stare pozłacane mustady, rozmiarowo będą ok. Tyle, ze to nie jest obecny poziom ostrości. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gregx1 Opublikowano 7 Marca Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Marca Wg mnie Owner 11ST w rozmiarze 18 będzie idealny. Raczej nie ma problemu z dostępnością. Stosuję od lat do mikrowoblerków 15mm i na lepsze nie trafiłem. Do tego kółko łącznikowe np. Lorpio 3,5. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mikrobajt Opublikowano 7 Marca Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Marca najmniejsze kółka łącznikowe chyba ma ,, perfekt sulechów '' Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi