Mam zamiar przede wszystkim pływać po Wiśle i trzymać ją w stannicy, ale ma tez być to łajba którą w kazdej chwili w dwie osoby mozna było wrzucic na przyczepke i przewiezć na inne łowisko, wiec zalezy mi zeby była jak najlzejsza i pływała na silniku około 5-10 konnym, mają na niej łowić góra dwie osoby. Waham sie miedzy tym modelem:
Pytanie
marcin k
Witam, pomóżcie jaką łódz wybrac..
Mam zamiar przede wszystkim pływać po Wiśle i trzymać ją w stannicy, ale ma tez być to łajba którą w kazdej chwili w dwie osoby mozna było wrzucic na przyczepke i przewiezć na inne łowisko, wiec zalezy mi zeby była jak najlzejsza i pływała na silniku około 5-10 konnym, mają na niej łowić góra dwie osoby. Waham sie miedzy tym modelem:
Pierwsza łódż
lub tym modelem:
Druga łódż
Top użytkownicy dla tego pytania
36
33
21
20
Popularne dni
5 Sty
35
29 Mar
25
27 Sty
21
26 Sty
17
Top użytkownicy dla tego pytania
womaly23 36 odpowiedzi
mariuszwf 33 odpowiedzi
welpa1809 21 odpowiedzi
ememiks 20 odpowiedzi
Popularne dni
5 Sty 2015
35 odpowiedzi
29 Mar 2016
25 odpowiedzi
27 Sty 2015
21 odpowiedzi
26 Sty 2015
17 odpowiedzi
Popularne posty
esox1972
Kolego to nie te łódki na duże fale i taki zbiornik , przerabiałem już trochę łodzi i doszedłem do łodzi Pegazus 430 , już niedługo przyjedzie do mnie do Zegrza i tej łodzi już długo nie wymienię. G
welpa1809
Jak będziesz wiedział to daj znać. Osobiście do długości 4,5 metra wybieram rumpel,konsola zabiera dużo miejsca na mniejszej łodzi. Powyżej raczej konsola i kiera,chociaż pływałem 5,25 metra z pełną
karolkrause
A ja proponuję kontakt z Panem Krzysztofem - wielu się zdziwi co do realnej ceny zakupu ( rabaty, gratisy itp ) , a nie gdybanie...
Opublikowane grafiki
837 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi