okon6666 Opublikowano 8 Marca Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Marca Z zalem powiadamiam kolegow ze sklep na ul. Nawrot /P.Szczepaniak/juz nie istnieje. Sklep ten powstal ok. 40 lat temu i byl nastepca sklepu ktory powstal w LODZI zaraz po wojnie tez na ul. NAWROT Koniec pewnej epoki. Majac 6lat zawsze tam chodzilem. Z dawnych lat mam jeszcze matalowy sadzyk i blachy firmy SUMEX , uklony Andrzej. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lokityrem Opublikowano 8 Marca Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Marca Z zalem powiadamiam kolegow ze sklep na ul. Nawrot /P.Szczepaniak/juz nie istnieje. Sklep ten powstal ok. 40 lat temu i byl nastepca sklepu ktory powstal w LODZI zaraz po wojnie tez na ul. NAWROT Koniec pewnej epoki. Majac 6lat zawsze tam chodzilem. Z dawnych lat mam jeszcze matalowy sadzyk i blachy firmy SUMEX , uklony Andrzej.Jestem tak wstrząśnięty tą wiadomością, iż moje życie na zawsze się zmieniło. Wezmę tydzień wolnego, będę zapijać smutek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artech Opublikowano 8 Marca Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Marca Jestem tak wstrząśnięty tą wiadomością, iż moje życie na zawsze się zmieniło. Wezmę tydzień wolnego, będę zapijać smutek.Jaki sens ma Twój post? Po ch...j ten sarkazm i szydera? 14 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kruz Opublikowano 8 Marca Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Marca Jaki sens ma Twój post? Po ch...j ten sarkazm i szydera?Jak ktoś nie ma nic mądrego do napisania to napisze cokolwiek. Byle zaistnieć ...... 11 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemow Opublikowano 8 Marca Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Marca Jestem tak wstrząśnięty tą wiadomością, iż moje życie na zawsze się zmieniło. Wezmę tydzień wolnego, będę zapijać smutek. Nie ma to jak się ładnie przedstawić na forum. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemow Opublikowano 8 Marca Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Marca Z zalem powiadamiam kolegow ze sklep na ul. Nawrot /P.Szczepaniak/juz nie istnieje. Sklep ten powstal ok. 40 lat temu i byl nastepca sklepu ktory powstal w LODZI zaraz po wojnie tez na ul. NAWROT Koniec pewnej epoki. Majac 6lat zawsze tam chodzilem. Z dawnych lat mam jeszcze matalowy sadzyk i blachy firmy SUMEX , uklony Andrzej.Kultowe miejsce! Niestety po tych wszystkich remontach centrum , dojazd tam i zaparkowanie to była męka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sławek Oppeln Bronikowski Opublikowano 9 Marca Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Marca Pod Biedronką und Lidlem jest luźniej - jak w ulubionej frazie wędkarskiego świata - wręcz komfortowo! Bo miasto Łódź dba o markety naprawdę wyjątkowo. Co tam jakiś drobny polski handel, nawet osadzony w tradycji, zwłaszcza kiedy klienci pociekli na kultowy aliexpress.. któryto raj nigdy nie będzie miał końca Znałem Józka od czasu kiedy przyszedł do pracy, do starych Borowskich. To był najuczciwszy, najbardziej uczynny i najmilszy człowiek jaki kiedykolwiek w tej branży działał. I z tej prostej przyczyny, kontynuacji nie będzie.. 9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarasR Opublikowano 9 Marca Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Marca Tak z dwadzieścia lat temu a może i więcej o tym sklepie czytałem na dawnym forum WCWI i obiecałem sobie ,że jak będę w okolicy to odwiedzę ten sklep. Byłem ,porozmawiałem z właścicielem i oczywiści coś tam kupiłem. Sklep naprawdę miał klimat i sympatycznego właściciela. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
theslut Opublikowano 9 Marca Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Marca Pod Biedronką und Lidlem jest luźniej - jak w ulubionej frazie wędkarskiego świata - wręcz komfortowo! Bo miasto Łódź dba o markety naprawdę wyjątkowo. Co tam jakiś drobny polski handel, nawet osadzony w tradycji, zwłaszcza kiedy klienci pociekli na kultowy aliexpress.. któryto raj nigdy nie będzie miał końca : ..Ludziom nigdy nie dogodzisz. Pomyśleć można, że tęsknią za czasami, kiedy nabywało się niemieckiego szklaka i Rileh Rexa spod lady. Panta rhei rzekł ponoć filozof i od jego czasów w temacie nic się nie zmieniło, czyli wszystko się zmienia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sławek Oppeln Bronikowski Opublikowano 9 Marca Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Marca Stary i dobry sklep ze sprzętem wędkarskim, nie jest żadną wartością dla wykształciuchów. Tu nie ma szans na chimery typu Savile Row albo dłużej istniejąca apteka, bar, dom , cukiernia itp. Wszak rzeczywistość i tożsamość musi być płynna.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Darek_W Opublikowano 9 Marca Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Marca (edytowane) Pod Biedronką und Lidlem jest luźniej - jak w ulubionej frazie wędkarskiego świata - wręcz komfortowo! Bo miasto Łódź dba o markety naprawdę wyjątkowo. Co tam jakiś drobny polski handel, nawet osadzony w tradycji, zwłaszcza kiedy klienci pociekli na kultowy aliexpress.. któryto raj nigdy nie będzie miał końca Znałem Józka od czasu kiedy przyszedł do pracy, do starych Borowskich. To był najuczciwszy, najbardziej uczynny i najmilszy człowiek jaki kiedykolwiek w tej branży działał. I z tej prostej przyczyny, kontynuacji nie będzie..Tam gdzieś była Billa na Piłsudskiego nie raz tam parkowałem żeby ich odwiedzić. Generalnie wychowałem się w Łodzi i wizyty w tym sklepie traktowałem zawsze jak wydarzenie kulturalne! Tam było sporo klientów którzy przychodzili “kupić” tylko po to żeby pogadać. A moją Daiwę Samurai S reanimowaną pięknie przez Kamila właśnie u Nich kupowałem. Mega pomocni z wrodzoną siłą spokoju do mojej ignorancji i niewiedzy. Szkoda że kolejny taki punkt znika. Edytowane 9 Marca przez Darek_W Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szymon82 Opublikowano 9 Marca Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Marca (edytowane) Udało mi się chwila przed zamknięciem życzyć wszystkiego dobrego właścicielowi , sporo fajnych zakupów w przemiłej atmosferze tam się porobiło i ogólnie przemili ludzie tam pracowali. Józek , kiedyś jego szwagier , syn - każdy. Edytowane 9 Marca przez Szymon82 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi