Skocz do zawartości

Rybomania

karkoszek

Rekomendowane odpowiedzi

W mojej opinii chyba najlepsze targi na przestrzeni ostatnich kilku lat.
Duża ilość wystawców, spory asortyment w zakresie który mnie interesuje, uśmiechnięci ludzie i wydaje się, że rekordowa ilość zwiedzających - ten punkt jest dla mnie nie mierzalny, ponieważ nie mam danych. Użyłem oczu  :P 
Możliwość ominięcia hali "karpiowej" z mojego punktu widzenia na plus.
Ogólnie wyjechałem bardzo zadowolony, bo w zasadzie każdy z interesujących mnie punktów ogarnąłem:
- obejrzałem kilka nowych, dużych łodzi aluminiowych będąc zadowolonym z owych oględzin jednocześnie. 

- spełniłem potrzebę pomacania paru wędek Favorite i uzyskałem potrzebne mi ifnformacje

- wyjechałem lżejszy o kilka tysi, a jednocześnie urwałem parę stówek to tu to tam :)

- nowe zabawki nabyte lub zamówione
Wróciłem do domu uśmiechnięty, co nie umknęło uwadze mojej partnerki  ;)
Nie wszystkich zastałem na stoisku, nie z każdym udało się zamienić parę zdań, ale też moje ograniczenie czasowe mi nie pozwalało spędzić na miejscu więcej czasu

Edytowane przez Dano.
  • Like 4

W mojej opinii najgorsze na jakich byłem,mimo większej powierzchni dla wystawców ,oferta okrojona, przynęty w szklanych gablotach (Westin), no jak byłem to Ciebie Rafale na stanowisku nie było

Myślę, że nawet gdyby było mnie trzech to i tak ciężko było ze mną na spokojnie pogadać. Ja jestem zadowolony, zajechany ale zadowolony.

Przynęty pochowane, bo co pod ręką to kradną na potęgę. Na Abu podobno nawet takie przykręcone śrubami poginęły ????